• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı yaşayıp hamile oldugunu ogrenenler ?

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Merhaba kızlar. Yumurtlamadan 2 gün önce tek iliski oldu,yumurtlama zamanını degerlendiremedik o yüzden umudum yok aklıma hiç getirmedim hamilelik. Ama 1 haftadır yumurtlama ile başlayan kasık ağrım hiç geçmedi. Ara ara ağrı ve sızlama oluyor. Bende normalde adet zamanı dışında olmaz hatta adet zamanı bile öyle çok kasık ağrısı yaşayan biri değilim . Bata 10 gün var. 12 gün kala göğüs hassasiyetim oluşmaya başlardı suan yok. Sizce kasık ağrısı yerleşme ağrısı olabilir mi yoksa erken mi ?

Henüz çok erken olduğunu düşünüyorum canım. Belirti arama sakın kendinde.
İnsan vücudu o kadar ilginç ki belirti mi acaba diye düşünmeye başladığın an zihin fizyolojik belirtiler oluşturuyor.
Deneyimle sabittir bu durum.
Ne zaman ki belirti aramadım o ay hamile olduğumu öğrendim.
Mesela benim belirtim adetime yakın sakarlık grip ve aşırı uyku haliydi.
Bu kasıklardaki ağrılar vs. Adet günün geçtikten sonra oluşuyor.
Öncesinde olması biraz zor 🥰
Güzel düşün güzel olur inşallah 🤲

Henüz çok erken olduğunu düşünüyorum canım. Belirti arama sakın kendinde.
İnsan vücudu o kadar ilginç ki belirti mi acaba diye düşünmeye başladığın an zihin fizyolojik belirtiler oluşturuyor.
Deneyimle sabittir bu durum.
Ne zaman ki belirti aramadım o ay hamile olduğumu öğrendim.
Mesela benim belirtim adetime yakın sakarlık grip ve aşırı uyku haliydi.
Bu kasıklardaki ağrılar vs. Adet günün geçtikten sonra oluşuyor.
Öncesinde olması biraz zor 🥰
Güzel düşün güzel olur inşallah 🤲
Aslında bu ay hiç düşünmedim kesin olmaz gözüyle bakıyorum da 1 haftadır kaşık ağrısı yaşayınca insanın aklına yine de geliyor:) bir de forum da konulari cok okudugum icin aklimda kalmis yerlesme zamani kasik agrisi olur diye... evet belirti arayınca gerçekten vücudumuz beynimiz bizle oyun oynuyor bende bunu defalarca yasamisimdir😔😌

Benim yumurtlama gününden itibaren bel ve kasik ağrısı çok oldu, dediğin gibi sadece adet zamanları olurdu bende de, ama hamile kaldığım ay çok ağrı cektim

Benim yumurtlama gününden itibaren bel ve kasik ağrısı çok oldu, dediğin gibi sadece adet zamanları olurdu bende de, ama hamile kaldığım ay çok ağrı cektim
Bende hiç yaşamadığım için acaba mı dedim sağlıkla kucağına al inşallah. 💜😌Peki göğüs hassasiyeti oldu mu adet zamanında ki gibi benim 12 gün kala başlardı 10 gün var bata yok .

Aslında bu ay hiç düşünmedim kesin olmaz gözüyle bakıyorum da 1 haftadır kaşık ağrısı yaşayınca insanın aklına yine de geliyor:) bir de forum da konulari cok okudugum icin aklimda kalmis yerlesme zamani kasik agrisi olur diye... evet belirti arayınca gerçekten vücudumuz beynimiz bizle oyun oynuyor bende bunu defalarca yasamisimdir😔😌

Evet canım ben de aynen bundan bahsediyorum.
Zihin inanılmaz saf.
Sen ne okursan ne düşünürsen direk beyin uygulamaya geçiyor.
O yüzden başka şeylerle uğraş.
Ta ki adet günün geçene kadar.
Adet olamazsan hemen test yap 😇
O zaman inşallah Hıı şu da belirtiymiş bu da belirtiymiş dersin

Bende hiç yaşamadığım için acaba mı dedim sağlıkla kucağına al inşallah. Peki göğüs hassasiyeti oldu mu adet zamanında ki gibi benim 12 gün kala başlardı 10 gün var bata yok .
Ben goguslerimden hic bi zaman belirti yaşamadım ne hamilelikte ne adet zamani canım, yani göğüs ağrısı illa olacak değil, inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin 💕💕

Evet canım ben de aynen bundan bahsediyorum.
Zihin inanılmaz saf.
Sen ne okursan ne düşünürsen direk beyin uygulamaya geçiyor.
O yüzden başka şeylerle uğraş.
Ta ki adet günün geçene kadar.
Adet olamazsan hemen test yap 😇
O zaman inşallah Hıı şu da belirtiymiş bu da belirtiymiş dersin
Cok tesekkur ederim , aslında hiç aklıma getirmedim bu ay ama bir haftadır ağrı olunca bir de bebek isteyince insan yine acaba mı diyor :) en iyisi hiç düşünmemek dediğin gibi adet geçene kadar :) bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah :)

Evet benimde çok kasık ağrım olmuştu normal bi ağrı gibi değil sanki gaz sıkışması gibi böyle. Korktum başlarda nedenini anlayamadım ama sonra benimde aklıma hamilelik geldi test yaptığımda pozitif çıkmıştı. Ben adetten 2 3 gün önceki ilişkide hamile kaldım bu arada

Cok tesekkur ederim , aslında hiç aklıma getirmedim bu ay ama bir haftadır ağrı olunca bir de bebek isteyince insan yine acaba mı diyor :) en iyisi hiç düşünmemek dediğin gibi adet geçene kadar :) bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah :)

Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Darısı hayırlısı ile başına 🤲🤲🤲
Güzel düşün güzel olsun.
İnan buna.

Merhaba kızlar. Yumurtlamadan 2 gün önce tek iliski oldu,yumurtlama zamanını degerlendiremedik o yüzden umudum yok aklıma hiç getirmedim hamilelik. Ama 1 haftadır yumurtlama ile başlayan kasık ağrım hiç geçmedi. Ara ara ağrı ve sızlama oluyor. Bende normalde adet zamanı dışında olmaz hatta adet zamanı bile öyle çok kasık ağrısı yaşayan biri değilim . Bata 10 gün var. 12 gün kala göğüs hassasiyetim oluşmaya başlardı suan yok. Sizce kasık ağrısı yerleşme ağrısı olabilir mi yoksa erken mi ?

Yumurtlamadan 2 gün önce tek ilişkiyle hamileyim bende olabiliyor yani gecikme yaşarsanız test alıp bakabilirsiniz ben öyle yaptım inşallah gönlünüzdeki olur 😊

Kızlar benim de bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ama üç dört gündür kasıklarımda ara ara gelen sancılar var. Bu hamilelik belirtisi midir acaba ?

Bir haftadir agri cekiyorum. Sabah kalkiyorum aksama kadar olurum. Aksam yatıyorum sabaha kadar olurum dedim durdum pedle gezdim bide. Regl günümden 5 gün önce lekelenmem gelmisti. erken olucam, sökulmuyor vs dedim durdum.
Reglim 2 gun geçti sabah test yaptim pozitif:) insallah sağlıklıdır.
yalniz belirtilere takilmayın benim hic belirtim yok hala.

Olabilir ama psikolojikte olabilir cok umutlanmayın yinede hayırlısı olsun

M
Bir haftadir agri cekiyorum. Sabah kalkiyorum aksama kadar olurum. Aksam yatıyorum sabaha kadar olurum dedim durdum pedle gezdim bide. Regl günümden 5 gün önce lekelenmem gelmisti. erken olucam, sökulmuyor vs dedim durdum.
Reglim 2 gun geçti sabah test yaptim pozitif:) insallah sağlıklıdır.
yalniz belirtilere takilmayın benim hic belirtim yok hala.
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun 💜 çok ihtimal vermiyorum bu ay olur diye ama nasip isi. :)

Back