• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı normal mi

Sfye123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
140
41
18
27
Selam kizlar şuanda son adet tarihine göre 5+3 hamileyim ama kasık ağrım var normal mi sizce dış gebelik olabilir mi pazartesi kontrolüm var keseyi görmek için çağırdı doktorum daha önce kayıp yaşadığım için korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Hiç canını sıkma böyle şeylerini kafana takma Hiç kalkma mümkünse
vücut aslında uyarı veriyor demekki dinlenmen lazım

Selam kizlar şuanda son adet tarihine göre 5+3 hamileyim ama kasık ağrım var normal mi sizce dış gebelik olabilir mi pazartesi kontrolüm var keseyi görmek için çağırdı doktorum daha önce kayıp yaşadığım için korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz
İlk iki ay sancı ağrı yerleşme ağrısı oluyor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok

Çok teşekkür ederim dış gebelik olamaz dimi yerleşme ağrısı olabilir o zaman şu pazartesi gününü bir atlatsam keseyi görsek içim rahatlayacak
Stres yapma canım ondan sonra kalp atışını duyacaksın herşey sırayla olacak inşallah hayırlı olsun

Kanama ve dayanılmayacak kadar şiddetli ağrı yoksa korkma bende 9.haftama kadar yaşadım kasık ağrısı hala bazen olur

Kanama ve dayanılmayacak kadar şiddetli ağrı yoksa korkma bende 9.haftama kadar yaşadım kasık ağrısı hala bazen olur
Kanamam yok çok şükür ara ara kramp giriyor ağrı oluyor çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Kanamam yok çok şükür ara ara kramp giriyor ağrı oluyor çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Hiç korkma o zaman bebeğin yerleşiyordur onun ağrısı ileride de rahim büyüme ağrısı olacak. Teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 💐

Hanımlar yumurtlama döneminde neden kasık ağrısı olur bi fikriniz var mı daha önce benimki olmuyordu ilk defa oluyo gebelik belirtisi olabilir mi acaba

Hanımlar merhaba
71 beta ile hamile olduğumu öğrendim. İki gün sonra 188 oldu. Doktor güzel ilerleme dedi. Fakat bugün kasık ağrım var. Aynı hastalanacağım zaman olan ağrı şeklinden. Daha önce bir düşük bir kimyasal geçirdim. Çok korkuyorum

Hamileliğin başından beri sürekli regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor benim de. Naptınız merak ettim

Son düzenleme:
İlk haftalarda kasık ağrısı olur.benimde beş haftalıkken ağrım vardı.doktor normal dedi.ama 6.haftada çok hafif pembe akıntım başladı.progestan seviyeme bakıldı düşük çıktı.o yüzden hemen iğne ve progestan fitil başlandı.kanama olmadığı müddetçe kasık ağrısı olması normaldir.❤️

İlk haftalarda kasık ağrısı olur.benimde beş haftalıkken ağrım vardı.doktor normal dedi.ama 6.haftada çok hafif pembe akıntım başladı.progestan seviyeme bakıldı düşük çıktı.o yüzden hemen iğne ve progestan fitil başlandı.kanama olmadığı müddetçe kasık ağrısı olması normaldir.❤️
merbaba ben de 7 haftalık oödum ama 6. haftamdan beri hafif peöbe lekelenmem oluyor sizin ne kadar sürmüştü :(

merbaba ben de 7 haftalık oödum ama 6. haftamdan beri hafif peöbe lekelenmem oluyor sizin ne kadar sürmüştü :(
Bir kere lekelenmem başlayınca doktorum düşük tehditi dedi.hemen progestana başlattı.ertesi güne geçti lekelenmem.bir daha da çok şükür hiç olmadı.suan 19 haftalık hamileyim hala progestan kullanıyorum.mutlaka hemen doktorunuza haber verin.progestan başlanmali.

Back
X