Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasık ağrısı normal mi
- Konu Sahibi Sfye123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kasık ağrı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Haziran 2022
- 776
- 165
- 33
- 28
O şekilde yapıyorum düşük önleyici ve oskapar 4000lik kullanıyorum ağrı olunca korktum normal mi sizce ağrı olmasıUzan dinlen
- 28 Haziran 2022
- 776
- 165
- 33
- 28
Şuanda ara ara ağrı oluyor uzandigim zaman geçiyor sırtımda yada başka bir yerde ağrı yok biraz araştırınca dış gebelik olabilir diye korkuyorumCanım ara ara olabilir geçmiyor mu sırt agrinda başlarsa mutlaka doktora git
- 28 Haziran 2022
- 776
- 165
- 33
- 28
- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
İlk iki ay sancı ağrı yerleşme ağrısı oluyor kanama olmadığı sürece sıkıntı yokSelam kizlar şuanda son adet tarihine göre 5+3 hamileyim ama kasık ağrım var normal mi sizce dış gebelik olabilir mi pazartesi kontrolüm var keseyi görmek için çağırdı doktorum daha önce kayıp yaşadığım için korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim dış gebelik olamaz dimi yerleşme ağrısı olabilir o zaman şu pazartesi gününü bir atlatsam keseyi görsek içim rahatlayacakİlk iki ay sancı ağrı yerleşme ağrısı oluyor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok
- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
Stres yapma canım ondan sonra kalp atışını duyacaksın herşey sırayla olacak inşallah hayırlı olsunÇok teşekkür ederim dış gebelik olamaz dimi yerleşme ağrısı olabilir o zaman şu pazartesi gününü bir atlatsam keseyi görsek içim rahatlayacak
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Çok teşekkür ederimStres yapma canım ondan sonra kalp atışını duyacaksın herşey sırayla olacak inşallah hayırlı olsun
Kanamam yok çok şükür ara ara kramp giriyor ağrı oluyor çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKanama ve dayanılmayacak kadar şiddetli ağrı yoksa korkma bende 9.haftama kadar yaşadım kasık ağrısı hala bazen olur
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Hiç korkma o zaman bebeğin yerleşiyordur onun ağrısı ileride de rahim büyüme ağrısı olacak. Teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsınKanamam yok çok şükür ara ara kramp giriyor ağrı oluyor çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
- 19 Mart 2023
- 195
- 64
- 18
- 24
Hamileliğin başından beri sürekli regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor benim de. Naptınız merak ettimSelam kizlar şuanda son adet tarihine göre 5+3 hamileyim ama kasık ağrım var normal mi sizce dış gebelik olabilir mi pazartesi kontrolüm var keseyi görmek için çağırdı doktorum daha önce kayıp yaşadığım için korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Son düzenleme:
İlk haftalarda kasık ağrısı olur.benimde beş haftalıkken ağrım vardı.doktor normal dedi.ama 6.haftada çok hafif pembe akıntım başladı.progestan seviyeme bakıldı düşük çıktı.o yüzden hemen iğne ve progestan fitil başlandı.kanama olmadığı müddetçe kasık ağrısı olması normaldir.
- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
- 63
merbaba ben de 7 haftalık oödum ama 6. haftamdan beri hafif peöbe lekelenmem oluyor sizin ne kadar sürmüştüİlk haftalarda kasık ağrısı olur.benimde beş haftalıkken ağrım vardı.doktor normal dedi.ama 6.haftada çok hafif pembe akıntım başladı.progestan seviyeme bakıldı düşük çıktı.o yüzden hemen iğne ve progestan fitil başlandı.kanama olmadığı müddetçe kasık ağrısı olması normaldir.
Bir kere lekelenmem başlayınca doktorum düşük tehditi dedi.hemen progestana başlattı.ertesi güne geçti lekelenmem.bir daha da çok şükür hiç olmadı.suan 19 haftalık hamileyim hala progestan kullanıyorum.mutlaka hemen doktorunuza haber verin.progestan başlanmali.merbaba ben de 7 haftalık oödum ama 6. haftamdan beri hafif peöbe lekelenmem oluyor sizin ne kadar sürmüştü