Kaş inceltme...

neriman25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
8
0
36
Adıyaman
merhabalar...ben neriman, foruma yeni üye oldumKuzenim 17 yaşında, kaşları kalın biraz :) ''erkek kaşlarını almaz'' falan diyorum ama almak istiyor.sizlere danışmak istiyorum, nasıl alması gerekir?şimdi gider saçma sapan bi şekilde alır da, başına bela olur diye size danışayım dedim.cımbızla alıyorum ben, fazla uzun sürmüyo çıkması, daha geç çıkartıcak birşey önerebilirmisiniz?hatta geçen gün bana gelmiş ''bioder kullanıcam incelmesi için'' dedi.ben sakın yapma dedim ama etkisi olur mu?kullansın mı?şimdi den teşekkürlr...

nası erkekmiş o varsın kalın olsun almasın o ne ole

gelin de ona anlatın bunu benım korkutuğum şey gidip saçma sapan bi şekilde kaşlarını alıp başına bela etmesi...

ne öneri istiyosunkı??

aldırmasın ama cok ıstıyosa alsanaalsanasmile yok ıstemesın onlamı ugraşcak kız gıbı ben hıc sevmem kaslarını alan erkeklerı komık oluyo

Arkdaşlar kaşlarımı aldırnca 2 gün kızarıklığı gitmiyo svlce tarzı beyaz pütürkelr oluşuyor nedne acaba ne yapablrm szce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…