Kaş dökülmesi

Feriasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
7
0
86
27
Arkadaslar merhaba 21 yasındayım tam 1 senedir kaşlarım çok dökülüyor. En az 10 tane doktora gittim bazısı seboreik dermatit dedi bazısı stres dedi ama bi çözüme ulaşamadım. Kaş kılı diplerim beyaz şekilde elime geliyorlar. Psikolojim bozuldu bu durumu yaşayan sonuca ulasan var mı? Badem yağı hint yağı bir sürü kaş kirpik serumu denedim ama yok hala durmadan dökülmeye devam... çok üzgünüm her gün ağlıyorum

Tiroidlerinize bi baktirin. Bende de ayni sorun var,hatta saclarima da yansidi. B12 çinko eksikligide buna sebep! Badem yaği kullanin ve 1 tatli kasigi yogurda,bir cay kasigi maya karistirip her gun tuketin B12 eksikse ve turoid duzensizse. Tuzsuz çekirdek yiyin. Çokta kafaya takmayin cunku stresle oluyor her sey.

Tüm kan tahlillerim vitaminlerim tiroid b12 cinko demir hepsi normal değerlerde canım. Zaten en cok bu sinir bozucu bi sey eksik olsa tamamlayıp çözüme ulasacağım ama tahlillerim temiz. Gerci rabbime sükür bu iyi bisey tabiki ama hic bir sonuca ulasamadım. Yoğurdu ne için tüketeceğiz canım ilk kez duyuyorum teşekkür ederim

Kaslariniza vazelin surmeyi denediniz mi.hem kil koklerini besler nemlendirir hem kil cikartir gecmis olsun...

Bu guzel bir haber. Yogurtla maya karisimi B12 eksikligi icin demistim. Biramayasi bulunmuyor ancak normal mayalar geciyor bizim ülkemizde. Stresten olur,cok kafaya takmaktan bazi seyleri ki bende boyle bi insanim. Takilmayin ha aklima gelmisken,KARANFİL tepesini ateste hafif yakarak kaşlariniza her gun uygulayin. Hem renk verip hemde gurlestiriyor

Bende de aynı şikayet var 3 senedir ne yaptıysam ne denediysem çare etmedi. Ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok stres yaparsın kendi haline bırakacaksın başka çare yok ne yazık ki. Ben aşırı takıntılı biriyim son çare olarak kaşlarımı jiletle kazıdım belki fayda eder diye. Ama nafile..

Hergun sarımsak masajı deneyin çıkartıyor
Birde badem yagi

Kaşlariniz düzeldi mi aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…