Saç Rengi ve Saç Boyama kaş boyama

• Konu Sahibi Konu Sahibi reniniko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

reniniko

Ziyaretçi
kızlar aranızda kaşlarını boyatanlar vardır mutlaka. peki evde boyamayı deneyen var mı hiç? kutu boyaların üzerinde kaşınıza sürmeyin yazıyor da bunun dışında sadece kaş boyamak için önerebilecegi boya markaları ya da yöntemleri olanlar var mı ?

canım benim kasımı kuaför sacımdaki boyadan azıcık alıp bpyamıstı ben de sonra ki boyamalarımda hep bu şek,lde boyadım 32 gün önce kızıl yaptırdım saçımı ve yine aynı sekilde boyadı bi problem olmuyor ben de.

Evet canım ben evde boyuyorum. Sonuçta kuaförlerde o boyalarla boyuyor, onlar yapınca oluyor da kendim yapınca mı olmayacak yani?!
Ben sırf kaşlarım için tüp boya + oksidan aldım...1/1 ölçü karıştırıp eksi bir diş fırçası yardımıyla sürüyorum.
Sürerken çok dikkatli ol, gözlerine boya gelmesin....
Çok Kolay kaydirigubbakcemile5

Saçlarımı boyarken boyadan bi kulak çöpü yardımıyla kaşıma sürdüm.. 2 dk. beklettim.
Sadece rengini kırmakdı amacım, amacıma ulaştım.. Gayet memnunum..

ewet evde boyamak mantıklı kuaforum sırf kaş boyamaya 5 tl alıyor. Bende tup boya + oksıdan alıp evde boyayacagım .

boya kutularinin üzerine yazmalari sebebi iste sirket uyarmisdi eger bir sey olursa sorumlulugu almiyorlar diye o sekilde uyari yapiyorlar,bende boyamak istiyorum kasim kumral ama sacim acildi o yüzden kasimi da accam biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…