Saç Rengi ve Saç Boyama Kaş boyama konusunda yardim!

cnm benim saçlarda bi ara karameldii..ve kaşlarımı boyadımmm resmen igrenç oldu böle hasta gibi bi suratım oldu..kesinlikle boyama derimm...ayrıca karamel çok acık deil...çok sıkıntı oluyorsa biras incelt kaşını...valla tüm dogallıgın gider boyarsannn..

arkadaşlar tüy sarartıcı sürmeyin sakın çünkü kaşlar gözlere çok yakın olduğu için çok tehlikeliymiş

arkadaşlar bişi sorcam
diyelim ben saçımı ve aynı boyayla kaşımıda boyadım..2 hafta sonra kaşlarımı tekrar boyamam gerektiğinde, boya ile oksidant karışımını nasıl hazırlıcam?Yani miktar olarak, örneğin boyadan fındık büyüklüğünde alsak, oksidandan ne kadar koyucaz? çünkü mesela lorealde 48ml boya, 72ml oksidanı karıştırıp rengi elde ediyoruz..yani her ikisinden eşit ml konulmuyo, oksidan biraz daha fazla(kaş için ayrıca hazırladığımızda da oksidanı fazla tutmak gerekiyo yani)..ama oksidan sıvı, boya likit olduğu için o ayarı nasıl yapıcaz? bi ölçü verir misiniz?

mesela fındık büyüklüğü boyaya, 1 tatlı kaşığı oksidan karıştır gibisinden delikafadulden

ben kaşlarımı hep sesuyla açıyorum. hatta daha 5 dakika önce yaptım :) hep yapıyorum hiç dökülme olmuyor 1 dakika gözlerimi kapalı tutuyorum gözüme kaçmasın diye sonra hemen pamukla silip iyice yıkıyorum ama bugün biraz fazla mı tuttum ne olduysa uçları çok sarardı yarın saç boyası alıp boyayacağım. Ben zaten şunu sormak için forumu açmıştım : benim arkadaşım küçük tüp saç boyalarıyla kaşlarını boyuyordu koca boya kutusu açılıp bozulmasın diye. saçlarımda açık kumral kaşlarımı kahveye boyayacağım o küçük tüplü kutulardan hangi numarayı önerirsiniz? o küçük kutuların üstünde rengi olmuyor sadece numarası oluyor bende bilmiyorum o numaraları yardımcı olabilecek birisi var mı?

ayrıca saçınızı boyuyorsanız hemen o boyayla kaşınızıda boyayın kuaförüm hep öyle yapıyor ama uzun süre tutmayın 1-2 dakika tutun hiç sırıtmıyor. ama evde kaşımın rengi açılıp saç diplerim çıkmadığında tüy sarartıcı yapıyorum.

kaşımın rengi koyu kahve. 8.1 küllü açık küllü kumral diye boyuyorum ve 30dk tutuyorum (saça neyse kaşa da aynı)
saç rengim 6.1 koyu küllü kumral olduğu için, çok yakın ve doğal bir renk oluyor. ayda bir boyuyorum. kulak pamuğu yardımıyla sürüyorum böylece her yeri boyanmış oluyor ve göze damlatma riski de olmuyor.

arkadaslar ben saclarimi karemel yapacagim.kaslarimda cok siyah kaslarimi boyayacagim karemel boyaylami boyamaliyim yoksa kahverengi boyayla falanmi boyamaliyim.
bide kas boyalari simsiyah kasa tutuyormu?

arkadaslar ben saclarimi karemel yapacagim.kaslarimda cok siyah kaslarimi boyayacagim karemel boyaylami boyamaliyim yoksa kahverengi boyayla falanmi boyamaliyim.
bide kas boyalari simsiyah kasa tutuyormu?
Arkadaşın sorusunu yineliyorum.:)
bende karamele boyatmak istiyoorum ve kaşlar simsiyahhh.
ne renk olmalı kaş rengi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…