• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kaş boyama konusunda yardim!

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
ben sacımı kumrala boyadım ,kumral saça doğal kaşım koyu geldi .1-2 ton kaşımın rengini kırdırmak istıyorum ,ama daha önce hiç kaşlarımı boyamadıgım için tereddüt ediıyorum .kaç hafta/ay da orjınal rengim dipten çıkar ? Sürekli boyamam gerekecek mi ? Herşeyden önemlisi dökme yapar mı ?.

Son düzenleme:
cnm bu konuda bılgı sahıbı olduum ıcın konusucam..
hıc korkmana panik yaratmana gerek yok
ben 3 yıldır boyatıorum bır kere bıle kotu olmadı bı dokulme olmadı
2haftada bır boyatman gerekıcek sadece
ayrıca bır ömür boyu kaşını boyatman gerekmıcek cunku kaşların cıktıkça ve boyatmadıkca eskı renk yerıne gelecek...

ya arkadaslar bişe sorucam bana saç boyası alerji oluyo yani hiç saçımı dipten boyayamıyorum dibe çok yakın boyatıyorum ve suan saçım açıkkahve ve kaşlarım simsiyah ve çok kötü duruyo. sizler hep bitkisel kullanıyosunuz sanırım ama ben hiç bitkiselde kullanmadım ve alerji olurmu bilmiyorum ama bian öncede kaşlarımı boyatmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende saçımı sarıya boyatmayıı düşünüyorum ama benimde kaş rengim koyu kahve gibi.. ne yapabilirm bende =( ??

Ben kaşlarımı yıllardır saç boyasıyla boyorum.. Herangi bir problem olmadı şimdiye kadar..

canım ben de kaşlarımı boyuyorum, çünkü hakikaten kötü duruyor boyamayınca, ben bitkisel saç boyası alıyorum sırf bu amaçla, o 1 kutu boyayla ufak karışımlar yapıp boyuyorum, 2 haftada 3 haftada bir, ve ben kaş boyası da denedim hiç açmadı kaşlarım daha da simsiyah oldu ben açık kahve kullanmıştım, sen de bir kutu açık renk bitkisel saç boyası al, ihtiyaç duydukça boyarsın...

herkesde aynı sonucu veriyor mudur bilmiyorum ama kaşlarınızı boyamak erken beyazlamalarına hatta beyazlamalarına neden olur.
annemn saçlarını ben boyuyorum genelde yanlışlıkla kaşına gelince kızıyor hatta:) cünkü birkere o yapmış ve beyazlamış bazı telleri. tabi kaş boyaları farklı mı sonuç veriyor bilmiyorum sadece paylaşayım dedim

Evet ben papatya suyuyla yapıyorum..Demlikte kaynatıp güneşe çıkıyorum sürüp de ama daha tam güneşe çıkamadığım için sararmadı:(

bilmem ki o tarz şeyleri hiç denemedim ama tüy sarartıcılar bazı insanlarda ters tepki verebiliyormuş
annem anlattı teyzemin önceden kollarına sürmüşler uzun uzun kıvrıla kıvrıla çıkmış kıllar :S
ve kaş yüzde çok önemli bi parça bence onlar mahvolursa ben mahvolurum :(

merhaba ben 4 yıldır fln tüy sarartıcısı kullanıyrm kaşlarıma çokta memnunum alerjiniz yoksa kullanın derim bi iki haftada bir yapıyrmyerimseniben

miusa sesununkinimi kullanıyosun?birde sürdüten sonra güneşe çıkıyormusun çıkmadanda sürünce etkili oluymu nekadar süre tutuyosun biraz bilgi verirmisin cnm

evet sesu kullandım kaşa yetecek kadar hazrlyrm sürdkten sora bikaç dakka bekletiyrm benm saçlarım bakır olduu için yetio bana ama ne kaadr bekletirsen o kadar açılyr saçının rengine göre ayarlayabiliosn sonra yıkıyrm yani güneşe çıkmana gerek yokk canm bi iki hafta kadar kalıyr rengii

Canım ne yap biliyormusun?? Kaşına uygun renkte bir farla bu işi yapabilirsin ben farla boyuyorum valla hiç sırıtmıyor dene istersen..

miusa cnm ben aldım sesnun tüy sarartıcısını ama kullanmaakorkuyorum birde kullanma talimatını tam anlıyamadım aktivatör kremden bir ölçü renk açıcan 2 ölçü neye göre ölçücez onu biraz bilgi verirmisin

miktar ayarını göz kararı yapabilirsin aktivatörden birazcık koy (sadece kaşın içinse yarım çay kaşığı yeterli) sarartıcıdanda onun 2 katı olacak şekilde koy. sürdükten sonra aynanın karşısında bekle hafif açıklaya başlayacak istediğin rengi tutturunca hazırda beklettiğin ıslak pamukla hemen temizle. ben öle aman aman açmıyorum rengini sadece hafif kırıyorum siyahlığını yani bana 1 dk falan yeterli geliyor. 3-4 aydır uyguluyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. sadece 2 haftada bir tekrarlaman gerekiyor. kolayca yapabilirsin kendin. eğer sildikten sonra daha fazla açmaya karar verirsen kurula bir 1 dk kadar daha sür beklet bu kadar. kolay gelsin...

Back