- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akadaşalr bir videoda izledim kız kaşlarının sabit durması için kaş balmı sürüyordu benimde kaşlarım uzadkça aşağıya dğru iniyor yani sürekli aynada düzeltmekle geçiyor ömrüm nette araştırdım kaş balmına dair hiç bir şey yo bileniniz varsa çok makbule geçer.
MAC Brow Set - Kaş Sabitleyici kesinlikle tavsiye ederim. Benim de kaşlarım düşüyor. Bunu kullandığımda olduğu gibi kalıyor.
Kaş sabitleyici diyorlar canım öyle geçiyor genelde..Ben de sormuştum her yerde olmuyormuş tam dediğimiz anlamıyla ama şeffaf rimeli kullananlar çokmuş bunun yerine
Kaşımız sabit deılmı zaten ne ıse yarıomus ki o
MAC Brow Set - Kaş Sabitleyici kesinlikle tavsiye ederim. Benim de kaşlarım düşüyor. Bunu kullandığımda olduğu gibi kalıyor.
şeffaf rimell derkenn :/
akadaşalr bir videoda izledim kız kaşlarının sabit durması için kaş balmı sürüyordu benimde kaşlarım uzadkça aşağıya dğru iniyor yani sürekli aynada düzeltmekle geçiyor ömrüm nette araştırdım kaş balmına dair hiç bir şey yo bileniniz varsa çok makbule geçer.
canım boş yere MAC e para verme gereksiz pahalı herhangi bir markanın alabilirsin mesela ESSENCE; sanırım 6 7 lira civarıydı
MACin ki 48 lira
Canım sen essence'ninkini kullandın mı?
Kullandım canım bir tane bitirdim ama yakınımda gratis Rossmann yok alamıyorum
Sadece uyaracağım bir nokta sürünce biraz uzun beklemelisin canım çabuk kurumuyor :)