Kaş Arasına Botoks veya Dolgu

parvati

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
314
35
merhaba, ben dolgu ve botoks arasındaki farkı öğrenmek istiyorum öncelikle. annem bu problemden müzdarip, kaş arasındaki çatıklığa karşı bir tedavi uygulamak istiyor. ama şimdi öğrendiğimize göre botoks da çok kalıcı bir yöntem değilmiş bu konuda daha uzun vaadede çözüm getiren bir uygulama varsa paylaşabilir misiniz? ve biz istanbul avrupa yakasında botoks uygulamalarını nerelerde yaptırabilir, nereleri önerirsiniz? şimdiden teşekkür

Merhaba,

Dolgu adı üstünde bir bölgede eksilen dokuyu dolgunlaştırmak, ince ya da zayıf olan bir yeri örn; dudaklar kalınlaştırmak için yapılır. Botoks ise mimiklerimize yön veren kasların kısa süreliğine hareketlerinin durdurulması işlemi.

Kaş arasındaki çatıklığın durumunu değerlendirmek lazım. Önce birkaç seansta botoks ile açılabileceği gibi direk dolgu uygulaması da yapılabilir ya da her ikisi beraber kullanılabilir. Botoksun etkisi 4 ila 6 ay aralığındadır. Kalıcı yöntem düşünüyorsanız bu alın germe ile olabilir ama benim önerim bu durumda ameliyatsız yöntemlerin değerlendirilmesi. Botoks ve dolgu düzenli yapıldığında etki süreleri uzar.

X