Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben bu operasyonu gecireli henüz 2 ay oldu ve çok kısa sürede günlük rutinime geri döndüm. Tabii bunda hekim çok önemli. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız Dr Özgür Hürkal hocam bu işte 1 numara. Pekçok hekimle görüştüm ve hepsi zor bir ameliyat olduğunu söyledi ve beni Özgür hocama yönlendirdi. İyiki de öyle olmuş hekimliğinin yanında muazzam nahif bir kişi. Pişman olmazsınız. Tunalı'da kliniği bu aradaMerhaba arkadaşlar yıllardır sizi okuyorum sayenizde çok bilgilendim. Ben sonunda istediğim bir doktordan randevu aldım ve görüştüm bana dümdüz olmadığımıza dokum olduğunu fakat ne kas altı ne kas zarı altı ne de kas üstü yönetimi kullanmayacağını kas arası yani zardan sonra ki katman arasına kas arası flep yöntemi kullanacağını söyledi . Lütfen bana yardımcı olun sizce kas altı daha mantıklı olmaz mı ? Ben kas altı diyince kollarını kaldır dedi kaldırdım bak kasınla beraber göğsünde yukarı çıktı o yüzden kasaltı sıfır dokusu olanlar için daha mantıklı dedi
Ağrı sızı kişiye göre,takılan protez büyüklüğüne göre değişiyor. Ben dayanılmayacak, ne yaptım ben tarzı acılar yaşamadım. 1 hafta dolmadan yürüyüşlerime başladım. Şuan da da ameliyat olmamış gibi hiç bir acı vs. yok. Sadece üstüne yatmamaya özen gösteriyorum. ozaman brz acıyor. Ama şu anki dönemde normal.Sürecimi ''PANDEMİ SÜRECİNDE MEME BÜYÜTME AMELİYATIM' Başlığında detaylı olarak yazdım okuyabilirsiniz dilerseniz:)Çok teşekkür ederimBu arada ameliyattan çok korkuyorum acaba ne kadar sürede kendinize geldiniz
Sizin yöntem neydiMerhaba öncelikle geçmiş olsun ben bu operasyonu gecireli henüz 2 ay oldu ve çok kısa sürede günlük rutinime geri döndüm. Tabii bunda hekim çok önemli. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız Dr Özgür Hürkal hocam bu işte 1 numara. Pekçok hekimle görüştüm ve hepsi zor bir ameliyat olduğunu söyledi ve beni Özgür hocama yönlendirdi. İyiki de öyle olmuş hekimliğinin yanında muazzam nahif bir kişi. Pişman olmazsınız. Tunalı'da kliniği bu arada
Çoook teşekkür ederim hemen okuyacağımAğrı sızı kişiye göre,takılan protez büyüklüğüne göre değişiyor. Ben dayanılmayacak, ne yaptım ben tarzı acılar yaşamadım. 1 hafta dolmadan yürüyüşlerime başladım. Şuan da da ameliyat olmamış gibi hiç bir acı vs. yok. Sadece üstüne yatmamaya özen gösteriyorum. ozaman brz acıyor. Ama şu anki dönemde normal.Sürecimi ''PANDEMİ SÜRECİNDE MEME BÜYÜTME AMELİYATIM' Başlığında detaylı olarak yazdım okuyabilirsiniz dilerseniz:)