Kas arası flep yöntemi !! Yardım edin kafam karışık

Eylulllla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
213
72
29
Merhaba arkadaşlar yıllardır sizi okuyorum sayenizde çok bilgilendim. Ben sonunda istediğim bir doktordan randevu aldım ve görüştüm bana dümdüz olmadığımıza dokum olduğunu fakat ne kas altı ne kas zarı altı ne de kas üstü yönetimi kullanmayacağını kas arası yani zardan sonra ki katman arasına kas arası flep yöntemi kullanacağını söyledi . Lütfen bana yardımcı olun sizce kas altı daha mantıklı olmaz mı ? Ben kas altı diyince kollarını kaldır dedi kaldırdım bak kasınla beraber göğsünde yukarı çıktı o yüzden kasaltı sıfır dokusu olanlar için daha mantıklı dedi

Canım merhaba;
İlk gittiğim doktor kas altı ile kasüstü arası subfacial yöntemi önermişti bana.Sanırım senin bahsettiğin yöntem.
Ama ondan sonra görüştüğüm 5 doktorda kas altı dedi.
Memen çok dokulu ise tabii uygun olabilir.
Ama az ise (benim brz avuca geliyordu ama azdı bence subfacial önermemeliydi gerçekten)kas altı yaptırmanı tavsiye ederim. Ayrıca o subfaciali öneren doktor daha doğal dursun diye yağ enjeksiyonuda önermişti artı olarak. 53Bin tl fiyat çıkarmıştı:))) Zaten yağ enjeksiyonunu büyük ihtimal protez belli etmesin kendini diye önderdi.
Bir de kas üstü dokun az ise belli olabilir protez. Ayrıca bildiğim kadarı ile kas üstünün kapsül yapma riski var diye biliyorum. Yaptıranlarında yorumu tecrübesi önemli tabii. Onlara ulaşabilirsen daha yardımcı olacaklardır. Ama sadece 1 doktorla görüştüysen bence bir kaç doktor ile görüş. Onlarında fikrini al.

Merhaba canım meme dokum var doktorda dedi sıfır değilsin meme dokun mevcut. Yalnız senin dediğin yöntem subfacial yöntem kas zarı altı yöntemi doktorum kullanacağı yöntemin ondan farklı olduğunu söyledi . Çok arada kaldım açıkcası umarım karar verebilirim

Bu arada kolunuzu yukarı kaldırdığınız da memeniz yukarı hareket ediyor mu ? Ve meme normal meme kıvamına geliyor mu

Bu arada 53 bin aşırı fazla :)) yalnız normal meme gibi hareket etmesi ve normal memeye daha yakın olması için bu yöntemi önerdi

Canım benim daha memelerim sert,hareketsiz 2 ay oldu. 1 yılı tamamlamış olanlar daha iyi yorum yapacaktır. Ben bahsettiğiniz yöntemi duymamıştım... banada ilk doktor o sebeplerle daha doğal hareket oluyor vs diye önermişti... bu tamamen sizin meme dokunuz ile alakalı.. bir kaç doktorda kas üstü dediyse o zaman tercih edebilirsiniz belki.

Çok teşekkür ederim ☺️ Bu arada ameliyattan çok korkuyorum acaba ne kadar sürede kendinize geldiniz

Merhaba arkadaşlar yıllardır sizi okuyorum sayenizde çok bilgilendim. Ben sonunda istediğim bir doktordan randevu aldım ve görüştüm bana dümdüz olmadığımıza dokum olduğunu fakat ne kas altı ne kas zarı altı ne de kas üstü yönetimi kullanmayacağını kas arası yani zardan sonra ki katman arasına kas arası flep yöntemi kullanacağını söyledi . Lütfen bana yardımcı olun sizce kas altı daha mantıklı olmaz mı ? Ben kas altı diyince kollarını kaldır dedi kaldırdım bak kasınla beraber göğsünde yukarı çıktı o yüzden kasaltı sıfır dokusu olanlar için daha mantıklı dedi
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben bu operasyonu gecireli henüz 2 ay oldu ve çok kısa sürede günlük rutinime geri döndüm. Tabii bunda hekim çok önemli. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız Dr Özgür Hürkal hocam bu işte 1 numara. Pekçok hekimle görüştüm ve hepsi zor bir ameliyat olduğunu söyledi ve beni Özgür hocama yönlendirdi. İyiki de öyle olmuş hekimliğinin yanında muazzam nahif bir kişi. Pişman olmazsınız. Tunalı'da kliniği bu arada

Çok teşekkür ederim ☺️ Bu arada ameliyattan çok korkuyorum acaba ne kadar sürede kendinize geldiniz
Ağrı sızı kişiye göre,takılan protez büyüklüğüne göre değişiyor. Ben dayanılmayacak, ne yaptım ben tarzı acılar yaşamadım. 1 hafta dolmadan yürüyüşlerime başladım. Şuan da da ameliyat olmamış gibi hiç bir acı vs. yok. Sadece üstüne yatmamaya özen gösteriyorum. ozaman brz acıyor. Ama şu anki dönemde normal.Sürecimi ''PANDEMİ SÜRECİNDE MEME BÜYÜTME AMELİYATIM' Başlığında detaylı olarak yazdım okuyabilirsiniz dilerseniz:)

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben bu operasyonu gecireli henüz 2 ay oldu ve çok kısa sürede günlük rutinime geri döndüm. Tabii bunda hekim çok önemli. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız Dr Özgür Hürkal hocam bu işte 1 numara. Pekçok hekimle görüştüm ve hepsi zor bir ameliyat olduğunu söyledi ve beni Özgür hocama yönlendirdi. İyiki de öyle olmuş hekimliğinin yanında muazzam nahif bir kişi. Pişman olmazsınız. Tunalı'da kliniği bu arada
Sizin yöntem neydi

Ağrı sızı kişiye göre,takılan protez büyüklüğüne göre değişiyor. Ben dayanılmayacak, ne yaptım ben tarzı acılar yaşamadım. 1 hafta dolmadan yürüyüşlerime başladım. Şuan da da ameliyat olmamış gibi hiç bir acı vs. yok. Sadece üstüne yatmamaya özen gösteriyorum. ozaman brz acıyor. Ama şu anki dönemde normal.Sürecimi ''PANDEMİ SÜRECİNDE MEME BÜYÜTME AMELİYATIM' Başlığında detaylı olarak yazdım okuyabilirsiniz dilerseniz:)
Çoook teşekkür ederim hemen okuyacağım 💕

X