Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yeni yaptırdım çok memnunum iyi yerde yaptır mutlaka çoğu yer çok sulandırıp ne olduğu belli olmayan malzeme kullanıyor bu arada yaşınız kaç ben bıtoksu oğuzhan demirele yaptırdım dün rütüşumuda yaptı Yüzün nerelerine yapacağını çok iyi bilen bir doktor inanın yüzüm şu sn hatika görünüyor iMerhaba arkadaşlar kaşımın arasına dolgu ya da botoks yaptırmayı düşünüyorum. Yakın zamanda yaptıran var mı acaba? Önerebileceğiniz yerleri söylerseniz sevinirim. (İstanbul ya da Antalya için)
Selam bende düşünüyorum. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Bana fiyat ve semt konusunda bilgi verirmisin rica etsem.Ben yeni yaptırdım çok memnunum iyi yerde yaptır mutlaka çoğu yer çok sulandırıp ne olduğu belli olmayan malzeme kullanıyor bu arada yaşınız kaç ben bıtoksu oğuzhan demirele yaptırdım dün rütüşumuda yaptı Yüzün nerelerine yapacağını çok iyi bilen bir doktor inanın yüzüm şu sn hatika görünüyor i
Selam size de sormak istiyorum. Kaca yaptırdınız ve kaliciligi ne kadar? Bir de sonuc nasil oldu?Merhaba bende daha iki gün önce Nişantaşı'nda doktor Orhan Cesur'a kaş arası dolgu ve botoks yaptırdım. 1 sene önce yine yaptırmıştım aynı yerde bu ikinci oldu. İlk yaptırdığım dolgu beni bir sene idare etti çok memnun kaldım. Şimdi işlem yeni olduğu için kaş aramda biraz şişlik var ama güzel olacağını düşünüyorum.
Selam. Orhan cesur gercekten iyi mi,? Kampanyasi var. 5 bolge botoks 1000 TL. Cok uygun ama güvenemedim pek. Baska yere sordum dediler ki sahte iran malı getiriyorlar o olabilir... Giden biri olarak bana dusunceni soylermisin rica etsemMerhaba bende daha iki gün önce Nişantaşı'nda doktor Orhan Cesur'a kaş arası dolgu ve botoks yaptırdım. 1 sene önce yine yaptırmıştım aynı yerde bu ikinci oldu. İlk yaptırdığım dolgu beni bir sene idare etti çok memnun kaldım. Şimdi işlem yeni olduğu için kaş aramda biraz şişlik var ama güzel olacağını düşünüyorum.