Bunları hiç yaşamadım silikonum mentor marka 550 cc .Bu durumlar da yaşanıyor mu gerçektenMerhaba bu süreçte huysuz bacak sendromu gece terlemesi kas ağrıları kollarda uyuşma ve karıncalanma yaşadınız mı bir de silikon markanız nedir
Peki bu durumu doktorunuza danıştınız mı acaba silikon çıkartınca deforme durumları olabiliyor illaki bir toparlama da gerekebilir çünküBenimkisi de mentor ve ciddi anlamda yaşıyorum sanırım çıkarttıracağım
Merhaba Kasım ayının başlarındaMerhaba, ameliyatınızı ne zaman oldunuz ?
Deforme illaki olacak ama toparlayacak inşallah.Zaten meme dokum hiç yoktu bundan sonra da olmasın 3 ay oldu zaten çok geç değil.Peki bu durumu doktorunuza danıştınız mı acaba silikon çıkartınca deforme durumları olabiliyor illaki bir toparlama da gerekebilir çünkü
Çok merak ettim 550 cc nin nasıl küçük durduğunu eğer özelden fotoğraf iletirseniz mutlu olurum yani istemezseniz kıyafet ile de olabilir çünkü gerçekten çok merak ettim size mi öyle geliyor evet oldukça da uzun boylusunuz amaYa bende 550cc kas üztü ikinci ameliyatımı oldum hiç rahatsız etmedi beni ama çok küçük duruyorlar
Merhaba 5 gün ameliyat oldum ve o huysuz bacak sendromunu bende yaşadım benim hali hazırda birde venöz yetmezliğim var varis çorabı olmadan gezemiyorum tek sıkıntım dikiş yerimden akıntı geliyor doktor korse bandaj hiç birşey yapmadı sizin nasıl olduBenimkisi de mentor ve ciddi anlamda yaşıyorum sanırım çıkarttıracağım
Merhabaa, geçmiş olsunMerhaba 5 gün ameliyat oldum ve o huysuz bacak sendromunu bende yaşadım benim hali hazırda birde venöz yetmezliğim var varis çorabı olmadan gezemiyorum tek sıkıntım dikiş yerimden akıntı geliyor doktor korse bandaj hiç birşey yapmadı sizin nasıl oldu
Pansuman yapıp yarayı kapatıyorum ama genel göğüsü saran bir bandaj yok ama bugün ameliyat sonrası sporcu atleti aldım ve giydim bu akıntılar göğüs sarılmadıgı için protezle dokunun arasında boşluk kalıyormuş ve ondan kaynaklı olabiliyormuş ama genellikle doktor bir krem yazmış onu sürünce akmaya başlıyor sizin şuan ki durumuz nedir kendinizi nasıl hissediyorsunuz siz kaç cc taktırdınızMerhabaa, geçmiş olsunbenim de ameliyatımın 5. Günü şuan da. Korse kullandırmadı mı doktorunuz? Dikiş yerinizde de bandaj yok mu doğru mu anladım acaba?
Ben ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde ameliyat korsesi takılmıştı ve üstteki cırt cırtlı lastik bant takılıydı. Bu lastiğin olmadığı korseleri kullananların bandaj ile üstten baskı yaptığını okumuştum burada, bu şekilde de araştırmanızı öneririm çünkü yandan ve üstten bu şekilde baskı yapması hem ödemler hem memelerin şekli hem de implantın aşağı yuvaya inmesi için ilk bir ay çok önemliymiş. Bununla ilgili doktoruna danışmanı öneririmPansuman yapıp yarayı kapatıyorum ama genel göğüsü saran bir bandaj yok ama bugün ameliyat sonrası sporcu atleti aldım ve giydim bu akıntılar göğüs sarılmadıgı için protezle dokunun arasında boşluk kalıyormuş ve ondan kaynaklı olabiliyormuş ama genellikle doktor bir krem yazmış onu sürünce akmaya başlıyor sizin şuan ki durumuz nedir kendinizi nasıl hissediyorsunuz siz kaç cc taktırdınız