Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dooktorum 2 ay sonra baslayabılırısn demişti ama asla öyle olmazdı. 4. Ayda agırlık calısabılırsınız. Ben o zamanlar daha rahat kaldırıyordum.Merhaba herkese,
Kas altı protezi olup da spor yapanlar ne zamandan sonra başladınız acaba Ve nasıl hissettiriyor protezlerle?
Selam iki ay sonra başlarsın dedi bana da doktorum. Yalan mıymıs sırf iki ay spora ara vermemek icin sürekli erteledim bu ameliyatıBana dooktorum 2 ay sonra baslayabılırısn demişti ama asla öyle olmazdı. 4. Ayda agırlık calısabılırsınız. Ben o zamanlar daha rahat kaldırıyordum.
2 ay sonra başla diyor ama agırlık kaldırdıgımda herhangi bir risk olur mu dıyorum net cevap vermiyordu. Zaten 2. Ayımda agırlık kaldırabilecek güçte olmadım. Ne kaldıraam silikonun baskısını hissediyordum ve halen kaslarım iyileşmemiş gibiydi. Ekimde bir yılım dolucak. Suan hiç ameliyat olmamıs gibiyim asla silikonu hissetmiyorum. Eskiden hapşırınca bile kasların silikonu itmesini hissederdim.Selam iki ay sonra başlarsın dedi bana da doktorum. Yalan mıymıs sırf iki ay spora ara vermemek icin sürekli erteledim bu ameliyatı
Ayyy çok sevindim şu an hissetmemenize. Çok garip yabancı bir his. Spora düşük ağırlıklarla tekrar başlarım diye düşünüyorum. Umarım sorun yaşamam2 ay sonra başla diyor ama agırlık kaldırdıgımda herhangi bir risk olur mu dıyorum net cevap vermiyordu. Zaten 2. Ayımda agırlık kaldırabilecek güçte olmadım. Ne kaldıraam silikonun baskısını hissediyordum ve halen kaslarım iyileşmemiş gibiydi. Ekimde bir yılım dolucak. Suan hiç ameliyat olmamıs gibiyim asla silikonu hissetmiyorum. Eskiden hapşırınca bile kasların silikonu itmesini hissederdim.
Harika sizin dördüncü ay olmus benim daha 8. Gün hala protezler gergin salona ısınlanmak istiyorum darısı basımaBenim 4.ayım doldu. Kontrolde spor yapabilir miyim diye sordum. Doktorum istediğin her şeyi yapabilirsin, ameliyat olmamış gibi hayatına devam et dedi. Ağırlık kaldırmak vs... hepsi serbest.
İnşallah spor yapacağınız günlerde gelecek ilk iki hafta geçmek bilmiyor ama sonrasında bir bakmışsınız ki aylar geçmiş...Harika sizin dördüncü ay olmus benim daha 8. Gün hala protezler gergin salona ısınlanmak istiyorum darısı basıma
Ayy insallah gercekten zaman cok yavas geçiyor sanki. doğallaşmalarını iple çekiyorumİnşallah spor yapacağınız günlerde gelecek ilk iki hafta geçmek bilmiyor ama sonrasında bir bakmışsınız ki aylar geçmiş...
bugun benim 60. gunum spor yap deseler yapamam. cunku cekmeceleri bile acarken butun meme kaslarimi hissediyorumMerhaba herkese,
Kas altı protezi olup da spor yapanlar ne zamandan sonra başladınız acaba Ve nasıl hissettiriyor protezlerle?
Merhaba. Kaç cc takıldı size acaba bir de kas altı mı?bugun benim 60. gunum spor yap deseler yapamam. cunku cekmeceleri bile acarken butun meme kaslarimi hissediyorum
merhaba 335 cc kas altiMerhaba. Kaç cc takıldı size acaba bir de kas altı mı?