- 3 Aralık 2023
- 7
- 2
- 33
- Konu Sahibi neslihan1234
Kas alti meme ameliyatı oldum 2. Günüm ilk 2 3 saat pişmanlık sonra iyi ki diyorum. Sadece baskı çok fazla kasları ağrıyor. Ama dayanamayacak kadar değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün geçtikçe hafifleyecek o baskı hissi ve nefes alamama hissi. Özellikle 4. Günden itbaren.Kas alti meme ameliyatı oldum 2. Günüm ilk 2 3 saat pişmanlık sonra iyi ki diyorum. Sadece baskı çok fazla kasları ağrıyor. Ama dayanamayacak kadar değil.
Aylar geçtikten sonra iyiki olmuşum tekrar olsa tekrar olurum diyeceksinKas alti meme ameliyatı oldum 2. Günüm ilk 2 3 saat pişmanlık sonra iyi ki diyorum. Sadece baskı çok fazla kasları ağrıyor. Ama dayanamayacak kadar değil.
Dikiş yerlerim ve sırtım çok agriyo. Allahtan buradaki yorumları okudum öyle ameliyat oldum. Yoksa bu ağrılara panik atak geçirirdim. Umarım bi an önce ağrılarım geçer.Gün geçtikçe hafifleyecek o baskı hissi ve nefes alamama hissi. Özellikle 4. Günden itbaren.
Hele bir ay geösin ödemler inmeye baslasın protez yumusasın bak nasıl mutlu olcaz.
Bi an önce o levele atlamak istiyorum. Kalbime bıçak saplanıyor sanki berbat bir duygu. Hastanede daha rahattımAylar geçtikten sonra iyiki olmuşum tekrar olsa tekrar olurum diyeceksin
Bende de sırt agrısı var ama benimki eğik gezmekten dikisler acılmasın diye karnımdakiDikiş yerlerim ve sırtım çok agriyo. Allahtan buradaki yorumları okudum öyle ameliyat oldum. Yoksa bu ağrılara panik atak geçirirdim. Umarım bi an önce ağrılarım geçer.
10. Günden sonra dha rahat oluyor. Sonra günden güne iyi oluyor. Yüz ustü bile yatıp yuvarlanabilceginiz günler gelicekBi an önce o levele atlamak istiyorum. Kalbime bıçak saplanıyor sanki berbat bir duygu. Hastanede daha rahattım
Suan bende 4 5 yastıkla yatiyorum. Sutyen sanki çok baskı yapıyor sizde de oldumu? Bugün 3. Günüm nefesimi daha rahat alıyorum. Desteksiz kalkamıyorum. Bazen sanki kalbimi biri eline almış sıkıyormus gibi oluyorum. Pişman oldukça gidip bakıyorum sonra biraz rahatliyorum10. Günden sonra dha rahat oluyor. Sonra günden güne iyi oluyor. Yüz ustü bile yatıp yuvarlanabilceginiz günler gelicek
Ilk zmanlar gece 4 yastikla dik yattigimi bilirim ben
Daha çok yolun başındasınız benim 3 ay doldu Eylül 21 de ameliyat oldum ilk bir hafta baskı hissini yoğun hissedeceksiniz 10.günden sonra sihirli bir değnek değmiş gb olacak kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ara sıra sızlama şeklinde ağrılar olacaktır 1.ay dolunca dahada rahatlamış olacaksınız 2.ay dolduğunda dokununca acı ağrı vs hissetmeyeceksiniz. 3.ay dolunca tamamen protez olduğunu unutacaksınız normal meme gb yumuşak olup güzel bir görünüme sahip olacak . Benim süreç böyle ilerledi ama tabi kişiye göre iyileşme süreci değişebiliyor. İnşallah sorunsuz atlatırsınızSuan bende 4 5 yastıkla yatiyorum. Sutyen sanki çok baskı yapıyor sizde de oldumu? Bugün 3. Günüm nefesimi daha rahat alıyorum. Desteksiz kalkamıyorum. Bazen sanki kalbimi biri eline almış sıkıyormus gibi oluyorum. Pişman oldukça gidip bakıyorum sonra biraz rahatliyorum
Insallah dediğiniz gibi olur suan iyi gidiyorum sanki. Ama enteresan bisey aksam ve gece daha çok agrim oluyor neden bilmiyorum. Bu haftayı bir atatip duşumu alsam daha da rahatlayacagimDaha çok yolun başındasınız benim 3 ay doldu Eylül 21 de ameliyat oldum ilk bir hafta baskı hissini yoğun hissedeceksiniz 10.günden sonra sihirli bir değnek değmiş gb olacak kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ara sıra sızlama şeklinde ağrılar olacaktır 1.ay dolunca dahada rahatlamış olacaksınız 2.ay dolduğunda dokununca acı ağrı vs hissetmeyeceksiniz. 3.ay dolunca tamamen protez olduğunu unutacaksınız normal meme gb yumuşak olup güzel bir görünüme sahip olacak . Benim süreç böyle ilerledi ama tabi kişiye göre iyileşme süreci değişebiliyor. İnşallah sorunsuz atlatırsınız
Genel olarak bütün hastalıklar gece azar derler ya buda onun gb bişey sanırım. Ben hastaneden çıkıp eve geldiğim o gece (2.gün) lanet okudum sabah olmadı bin pişman oldum o DERCE ağrılarım sızlamalarım olmuştu ama çok şükür hepsi geldi geçti. Şuan iyiki yaptırmışım diyenlerdenim sizinde öyle olacak emin olun sadece şu 1 hafta yoracak ama sonra hepsi yavaş yavaş geçecek. Ben 4. Gün duşa girmiştim ve azda olsa rahatlamıştım. Tekrardan geçmiş olsun ve herşey gönlünüzce olsunInsallah dediğiniz gibi olur suan iyi gidiyorum sanki. Ama enteresan bisey aksam ve gece daha çok agrim oluyor neden bilmiyorum. Bu haftayı bir atatip duşumu alsam daha da rahatlayacagim
Cok tesekkur ederim. Eve geldiğim gece yataktan kalkarken agladim yani dün gece inleyerek yatıp kalktim. Bugünü bir tık daha iyiyim. Surekli buradaki yorumları okuyorum az çok neler yaşayacağımı tahmin edebiliyorum. Normal yasantima dönmeyi bekliyorumGenel olarak bütün hastalıklar gece azar derler ya buda onun gb bişey sanırım. Ben hastaneden çıkıp eve geldiğim o gece (2.gün) lanet okudum sabah olmadı bin pişman oldum o DERCE ağrılarım sızlamalarım olmuştu ama çok şükür hepsi geldi geçti. Şuan iyiki yaptırmışım diyenlerdenim sizinde öyle olacak emin olun sadece şu 1 hafta yoracak ama sonra hepsi yavaş yavaş geçecek. Ben 4. Gün duşa girmiştim ve azda olsa rahatlamıştım. Tekrardan geçmiş olsun ve herşey gönlünüzce olsun
Merhabalar ameliyat olali 2 ay geçmiş, geçmiş olsn . Şu anki durumunuz nasıl acabaKas alti meme ameliyatı oldum 2. Günüm ilk 2 3 saat pişmanlık sonra iyi ki diyorum. Sadece baskı çok fazla kasları ağrıyor. Ama dayanamayacak kadar değil.
Merhaba tam 1 ay oldu. Göğsümde ilgili bir sorunum yok. Normal hayatıma döndüm, yüzüstü yatamıyorum, hala dr önerdiği sutyen kullanıyorum. Ameliyatın 6. Günü kontrol için gittiğimde sağ göğsümde iltihap vardi ve dikiş yerinden aktı direk. Doktor içindeki apseyi boşalttı. Antibiyotiklerimi arttırdı ve sorun gecti çok şükür. Dikislerim çok ince yok denecek kadar küçük ve ince çizgi halinde. Usg cekimim de yapıldı suan sagliksal olarak bir sorunum yok. Gerçekten 4. Günden sonra hersey normale dönmeye başladı. Olmak isteyenler kesinlikle gözünüz korkmasın.Merhabalar ameliyat olali 2 ay geçmiş, geçmiş olsn . Şu anki durumunuz nasıl acaba
Cok geçmiş olsun cok sevindim sizin adınıza . Doktorunuz kimdi acaba bir de fiyat ne kadardı ? Ameliyattan once kendi meme dokunuz var miydiMerhaba tam 1 ay oldu. Göğsümde ilgili bir sorunum yok. Normal hayatıma döndüm, yüzüstü yatamıyorum, hala dr önerdiği sutyen kullanıyorum. Ameliyatın 6. Günü kontrol için gittiğimde sağ göğsümde iltihap vardi ve dikiş yerinden aktı direk. Doktor içindeki apseyi boşalttı. Antibiyotiklerimi arttırdı ve sorun gecti çok şükür. Dikislerim çok ince yok denecek kadar küçük ve ince çizgi halinde. Usg cekimim de yapıldı suan sagliksal olarak bir sorunum yok. Gerçekten 4. Günden sonra hersey normale dönmeye başladı. Olmak isteyenler kesinlikle gözünüz korkmasın.