Kas Altı Ameliyat olanlar ne zaman spora devam ettiniz?????*

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
Arkadaşlar kas altı ameliyatından ne kadar süre sonra özellikle aletli jimnastik dumble kaldırma-kol çalışmasına ne zaman başladınız ve bir sorun oldu mu? ağrı gibi? çok merak ediyorum???????? yapanlar söyleyebilirmi ben önceden günde 30-40 dakika özellikle kollarım için yapıyordum 2 ay sonra yapabileceğimi söylüyorlar(1ay bitti) ama yapanlardan duymak istiyorum

yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama ama ben kas zarı altı oldum, 1. ayın bittiği ilk gün spora başladım, hiçbir ağrı vs hissetmedim, eskiden nasıl ise şimdi hiçbir fark yok, her türlü fitnesss aletini de denedim bir problem yaşamadım

ben basket oynamaya çalıştım oynayamadım şahsen, 45. gün, ama 15 günlükkken masa tenisi oynayabilmiştim, tabi çok zorlamadan uçmadan fln, sanmıyorum dumbel kaldırabileceğini, bnm tam 2 ay oldu ve dumbel gibi zorlayan şeyler ağrı yapıyor 2 gün kullanamaıyorum sora kolumu fln

Kızlar bende birşey sormak istiyorum.. Benimde kas altı ameliyat oldu ve 2 ayı devirdim.. Spora daha başlamadım ama sağ kolumu işteyken daha çok çalıştırıyorum oyüzden masaj yaparken farkettim sağ göğsüme bastırdığımda baya acı hissediyorum.. sol tarafımda öyle birşey yok.. acaba böyle bir durumu olan varmı? sağ kolum daha çok çalıştığından acıma oluyor olabilir mi???

X