• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kas altı göğüs estetiği

josepierfunfun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
2
0
1
36
Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz salı ameliyat oldu 325 cc konuldu ameliyat sonrası çok acı çektim halada çekiyorum hiç Bi sorun görünmüyor Bi süreci Nasıl Aşıcam merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz salı ameliyat oldu 325 cc konuldu ameliyat sonrası çok acı çektim halada çekiyorum hiç Bi sorun görünmüyor Bi süreci Nasıl Aşıcam merak ediyorum
Gecmiş olsun dayanılmayacak gıbı mı bende olucam nasıl bır agrı çok korkuyorum dayanamam dıye 10 gun sonra da işe dönmem gerek bayagı sure gecmiş sizin hiç hafıflemedı mı

Biraz sabrederek ve gayret göstererek doktorun önerdiği herşeye uyarak :) geçmiş olsun en zor şeyi yani ameliyatı caymadan başarabilip atlatmışsınız sonrası çorap söküğü gibi gelecektir zaten...

Gecmiş olsun dayanılmayacak gıbı mı bende olucam nasıl bır agrı çok korkuyorum dayanamam dıye 10 gun sonra da işe dönmem gerek bayagı sure gecmiş sizin hiç hafıflemedı mı
Canım 10. Günde kol kuvveti gerektirmeyecek bir işse, işe başlayabilirsin . Ben 5. Gün otomatik vites araba sürebiliyordum ama el frenini çekerken biraz zorlanıyordum ;)

son okuduğum bir makaleye göre ameliyata olan istek kendini hazırlama duygusal durum vs ameliyat sonrası ağrı durumunu etkiliyormuş biraz sabredeceksin elbette bunların geçeceğini düşünerek motive ol lütfen daha sonra giyeceğin sütyenleri bikinileri vs düşün geçici hep ağrı kesicini de al muhakkak çok geçmiş olsun

bugün nasılsın canım benimde henüz on gün oldu. ilk günler dayanamıyodum acısına . ama şimdi sadece baskı söz konusu sanki kasımı sürekli gerdiriyolar. insallah gecer bu da. beni tek düşündüren kas altı oldugu için eskisi gibi yumusak olur mu olmaz mı . kafamı çok kurcalıyor

Back
X