kaş aliminda sıkınti yasiyorum

mupobic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
1
0
Kizlar ya kaşlarimi kendim almaya basladim istediğim şekilde de alabiliyorum ama sıkınti kaslar kiriliyormu artik napiyorsa dipte kaliyor çok cirkin bir görüntü oluyor ve bunları cimbizla çekemiyorum ne yapabilirim.resim attim orda tam belli olmuyor ama tüyler dipte duruyorlar arsiz arsiz.şimdiden tesekkur ederim

Eklentiler

• IMG_20150305_212526.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 140
Canim bence kendin alma profesyonel birine aldir hem sen yorulma hemde kaslarin zarar gormesin batik falanda olabilir cunku. Bence caddebostan barlar sokaginda ilker yavruturk kuaforde tulay hanima gitmelisin kendisi kas tasarimi yapiyor ve isinin ehli bir bayan ilk once seni ozel odasina aliyor ve nasil birsey istedigini soruyor daha sonra istedigini baz alarak olur veya olmaz yuz ve kemik sekline gore bu sekilde olmasi gerek soyle yapacagiz seklinde sana ne yapacagini anlatiyor daha sonrada calisacagi bolgeyi far ile isaretleyip kasi aliyor ve ozel bir teknigi var aldigi kaslar 10-15 gun cikmiyor. Ben gonul rahatligiyla tavsiye ederim oraya gidiyorum ve cok memnunum ustelik cok sicak ve samimi bir ortam. Kesinlikle memnun kalirsin

fiyatları nasıl peki buradada buldum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…