Karyotip analizi

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba

Karyotip analizi yaptirmamiz gerekiyor. Aranizda yaptiranlar var mi ?
Nerede yaptirdiniz ?
Hangi devlet hastanelerinde yapiliyor ?
Ozelde yapildiysa fiyat hakkinda bilginiz var mi ?

Tesekkurler

Bildiğim kadarıyla karyotip kromozmlarla ilgili bir araştırma, hastane konusunda tam bilgim yok ama eğitim araştırma hastaneleri ve özel hastaneler yapar diye tahmin ediyorum

Konuyu açıklayın bence, ardıl düşük gebelik sonrası yapılan test vs gibi.
Esimde sperm testi skintili cikti dr hormon testi usg yaptirdi sonrada bunu yaptirmamizi istedi. Dra ulasamiyorum cok yogunmus. Bilgi alamadim. bunu neden yaptirdi bilemiorum pahalida bir testmis birunide 200 kusur demisler. O yuzden dedim bir danisayim :)

Bildiğim kadarıyla karyotip kromozmlarla ilgili bir araştırma, hastane konusunda tam bilgim yok ama eğitim araştırma hastaneleri ve özel hastaneler yapar diye tahmin ediyorum
Urolojiye randevu almayi dusundum umarim istanbul sadi konuk egitim arastirma hastanesinde yapiliyordur ve bolum dogrudur. Hastaneye ulasilamiyor bilgi alamiyorum malesef

Merhaba

Karyotip analizi yaptirmamiz gerekiyor. Aranizda yaptiranlar var mi ?
Nerede yaptirdiniz ?
Hangi devlet hastanelerinde yapiliyor ?
Ozelde yapildiysa fiyat hakkinda bilginiz var mi ?

Tesekkurler
Ben yaptirmistim 2012 de.samatya ssk hastanesinde.ucretsiz yaptirabilirsin ssk varsa sen veya esinin.ozeller cok pahaliydi sonuc 15 gunde cikmisti uc tup kan alinmisti benden.gecmis olsun..

Tüp bebek tedavisinde tekrarlayan negatif sonuçlarda da, çiftlerden bu testi isterler. Bizim ilk negatif sonucumuz sonrasında eşim ve benden kromozom analizi istediler. Bunun yanında başka testler de vardı. Tek başına fiyatını hatırlamıyorum ama 4 ayri teste 1000 tl vermistik. Istanbul Lab'da yaptırdık. Oradan fiyat sorabilirsiniz.

Ben yaptirmistim 2012 de.samatya ssk hastanesinde.ucretsiz yaptirabilirsin ssk varsa sen veya esinin.ozeller cok pahaliydi sonuc 15 gunde cikmisti uc tup kan alinmisti benden.gecmis olsun..
Selam.gecen yıl bu yorumu yatırmışsınız karyotip analiz testi hangi bölümde yapılıyor hematolojiyemi? Kan mı alıyorlar sadece eşlemi gidiliyor onada yapıyorlar mı bu testi?tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…