• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karyola seçerken sabit karyola mı kullanışlı sallanan mı?

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
242
2
96
44
İstanbul
Merhaba yeni doğacak bebeğime karyola seçiminde kararsız kaldık. Sabit karyolamı tercih etsek, yoksa sallananmı bilemiyoruz. Tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...

tercihe göre değişen karyolalar var canım. yani sabit olarak duran ama sallanma fonksiyonlu yataklar var. onlara bir bak istersen.. yerimseniben

merhaba sallanan alma çok çabukbozuluyor zten mobilyacılarda tavsiye etmiyor ben sabit aldım gayet rahat bebeğin uykusu varsa sen sallasanda uyur sallamasanda uyur

merhaba sallanan alma çok çabukbozuluyor zten mobilyacılarda tavsiye etmiyor ben sabit aldım gayet rahat bebeğin uykusu varsa sen sallasanda uyur sallamasanda uyur

2 bebek büyüten biri olarak bu yazdığınıza katılamaycağım.. hafif derecede sallamak (hele uyku problemi olan bebeklerde) rahatlama ve uykuya geçişte kolaylık sağlıyor.. sizin bebeğiniz uykusu geldiği an kendiliğinden uyuyorsa şanslısınız demektir yerimseniben

Sallananlar çabuk bozuluyor doğru, bizim karyolamız sabitlenene kadar defalarca bozulmuştu. Oğlum kolikli bir bebekti iki sallamaya uyumazdı, karyola dayanmıyordu haliyle.

Hepinizin yazdıklarını okudum sağolun arkadaşlar. Ama benimde kararsız kaldığım konu uzun süreli bir ürün olacağı için net bir karar almamız gerekiyor. Bebek nasıl doğacak bilemiyorum. Umuyorum sakin olur. Ama ya sallanmak isterse.

Beğendiğimiz iki fotoyuda gönderdim. İlki sabit diğeri sallanıyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• $Arzu(318)hilal.jpg
    $Arzu(318)hilal.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 392
  • $Arzu(316)irmak.jpg
    $Arzu(316)irmak.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 200
karyolaların ikisi de çok güzel markasınısöyleyebilir misiniz? Bu arada ben de kararsızım karyola konusunda yardımcı olamıcam ama güle güle sağlıkla kullanın ınşallah.

karyolaların ikisi de çok güzel markasınısöyleyebilir misiniz? Bu arada ben de kararsızım karyola konusunda yardımcı olamıcam ama güle güle sağlıkla kullanın İnşallah.

Teşekkürler. İkisinide Masko'dan beğendik. Daha farklı bir çok çeşit bulma imkanınız var.kaydirigubbakcemile5

uzun vadeli birşey düşünüyorsan sabit al sallanmak istersen ayağında sallarsın zaten en fazla 2-3 ay sallarsın ben bütün gün sallıyorum uyumuyor akşam saat 8 olunca yattığı yerde uyuyor hamileysen uyku düzenine dikkat et bebeklerin uyku düzeni anne karnında oluşuyor tecrübeyle sabittir

uzun vadeli birşey düşünüyorsan sabit al sallanmak istersen ayağında sallarsın zaten en fazla 2-3 ay sallarsın ben bütün gün sallıyorum uyumuyor akşam saat 8 olunca yattığı yerde uyuyor hamileysen uyku düzenine dikkat et bebeklerin uyku düzeni anne karnında oluşuyor tecrübeyle sabittir

e ee annesine benzerse uyku sorunu olmazkaydirigubbakcemile3

Back