Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları karyola için ne olur fikir verin!!!!!!!

bldrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
47
1
86
39
İzmir
bebeğim doğduğunda sallanabilen portatif ,kumaş kaplı bir beşik aldım.bebeğim şu an 10 aylık ve uyanır uyanmaz ayağa kalkmaya çalışıyor.sabitlemesi yok.sürekli sallanıyor bende bu yüzden korkuyorum.dengesini kaybediyor ayağa kalkınca.zaten 1 ay sonra sığamazda artık.yeni bir yatak almak istiyorum.sabit bir karyola.fakat evim küçük benim.bebeğimin ayrı bir odası yok maalesef.yatak odasına koyucam.en az 2-3 senede ayrı oda yapacağım bir eve geçemem.o yüzden kafam karıştı.ne alcağımı bilemedim.tavsiyelerinizi ve önerilerinizi dinliyorum.fisfisfis:teselli:

ben genç odası olan karyola / beşik aldım memnunum. 1-2 yıl daha beşik olarak kullanırız ardından açar genç yatağı / masa ve şifonyer oluyor ona uygunda gardrop tamamdır
ama eviniz küçük ise park yatak ideal onunda dezavantajı çok gıcırdıyor ilk 5 ay kraft park yatak kullandık gıcırtısından ne çocuk uyuyabiliyordu ne de biz..

Bu durumda park yatak mantıklı gibi 3-4 yaşına kadar alt kademesinde yatırabilirsin düşme korkusu olmuyor..

Ben yatak odama mobilya beşik aldım şimdi günüm salonda geçiyor bebek yanımda olsun istiyorum bu yüzden birde park yatak alacağım..

ben büaldım büyüyen karyola aldım tavsiye ederim kullanışlı ama size park yatak daha uygun gün boyuncada ana kucağını kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…