• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartopu oyunu bu sefer kanlı bitti

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.809
55.304
1.123
[h=2]Küçükçekmece'de arkadaşlarıyla kartopu oynadığı sırada taksiye isabet eden kartopu yüzünden, taksi şoförü tarafından kovalanan bir çocuk E-5 Karayolu'na çıktı.[/h]
Kaçan çocuğa E-5 Karayolu'nda bir araç çarptı. Kaza sonucu çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Çocuğu kovalayan taksici ve çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.
Kaza, E-5 Karayolu Sefaköy Teyfikbey MahallesiKüçükçekmece istikametinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla kartopuoynayan 11 yaşındaki Yusuf Salih Özdağ, elindeki kartopunu arkadaşına atarken yanlışlıkla bir taksiye isabet etti. Öfkelenen taksi sürücü aracıyla ters yönde ilerleyerek, Yusuf'u kovalamaya başladı. Taksi sürücüsünden kaçan Yusuf, yan yoldan bariyerlerin üzerinden atlayarak E-5 Karayolu'na fırladı. Yolun en sol şeridine kadar koşan Yusuf, Avcılar istikametine ilerleyen ve plakası öğrenilemeyen aracın altında kaldı. Yusuf'u kovalayan taksi şoförü ve plakası henüz belirlenemeyen aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı.
KOVALAYAN DA ÇARPAN DA KAÇTI
Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yusuf'un hayatını kaybettiğini belirledi. Yusuf Salih Özdağ'ın cansız bedeni olay yerindeki savcının talimatıyla incelenmek üzere Özel Doğan Hastanesi'ne kaldırıldı. Savcının incelemesinden sonra Yusuf'un cesedi ailesi ve arkadaşları tarafından hastaneden alınarak cenaze aracıyla Teyfikbey Camii morguna kaldırıldı.
"BİZDE ŞOFÖRÜZ AMA HER KAR ATANI KOVALAMIYORUZ"
Ölen Yusuf'un amcası Ramazan Özdağ, kendisinin de şoför olduğunu belirterek, "Çocuklar kartopu oynarlarken taksiye kartopu geliyor. Oradan taksici Yusuf'u arabayla kovalamaya başlıyor. Taksi tersten otelin önüne kadar geliyor. O sırada yeğenim kendisini karşıya atıyor. Taksici de olay yerinden kaçıyor. Bir kartopu için canımız gitti. Trafikte benimde aracıma kartopu atıyorlar, ama ben acımla kimseyi kovalamıyorum, çocuktur onlar" dedi.
POLİS EKİPLERİ OLAYLA İLGİLİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ ARIYOR
Polis ekipleri meydana gelen kazayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, Yusuf'u kovalayan taksi şoförü ve çarpan aracın sürücüsünü tespit etmek için yol kenarında bulunan iş yerlerinin ve bir otelin E-5 Karayolu'nu gören kameralarını incelemeye aldı.
Kaynak: DHA

:43: Allah ailesine sabır versin, umarım sorumlular bulunur, çocuktur kartopu oynuyormuş, ne var arabaya isabet etmişse:50:
Hey güzel Allah'ım hiçbirşeye tahammülümüz kalmamış.

Adı üzerinde çocuk,onların en güzel eğlencesi olan oyunların sonu böylemi olmalıydı.
İnşallah en kısa zamanda sorumlu olanlar yakalanırlar ve hakettikleri cezaaları alırlar.

Rabbim ailesine sabır versin

Ahhh o anne baba her kar yagisinda ne hale gelecek
Bu kadar mi tahammulsuz kaldik
11 yasindaki bir cocuk adi ustunde cocuk
Denecek hic bir sey yok
Ne o giden masum melek geri doner
Ne de o anne babanin yureklerinin atesi soner artik

haberlerde denk geldim ve onlar çocuğun taksiye bilerek attığını bunun üzerine çocuğu kovaladığını söylüyor. belki taksi şöförüde bi anda afallamış yada sinirlenmiş olabilir tabi yapmasaymış keşke bir çocuk gitmezdi

Haberi gördüğümden beri çok kötüyüm. Çocuğun görüntülerini görünce daha da kötü oldum.
Hadi diyelim taksiye kasıtlı attılar, bu kadar sinir nedir? Çocuk işlek bir caddeye kadar gidiyor bunu tahmin etmeliydi adam, hadi tahmin edemedi çocuk çocukluğunu yaşarken, ölümüne sebep olduğu için gerçekten vicdanı rahat mı, hala ortada yok adam. Çocuğun yengesi rahat uyudunmu diye soruyor ya ben de merak ettim, rahat rahat nefes aldımı bu adam şuana kadar.
allah annesine ailesine sabır versin...

Çocuğu arabayla kovalamak?
Nedir bu tahammülsüzlük bir kar topu için?
O anne babaya evladınızı niye kaybettiniz diye sorduklarında kar topu mu diyecekler, bu mudur? Allah o ana babaya sabır versin. Bir kar topu bir çocuğu hayatından etmeye değer mi?
Çocuk bunlar. Biz bile kar görmeyelim çıkıp oynuyoruz birbirimize atıyoruz yolda araba var yok o an görmüyoruz.

Yolda yürürken kendi aralarında eğlenmek için iddiaya girip geçen ablanın önüne taş atamazsın deyip taş atıyorlar. Gülüp geçiyoruz keşke biz de yapabilsek diyoruz. İyi ki yapmıyormuşuz canımızdan olabilirmişiz demek ki.

Kk Yusufun lmne sebep olan taksici gzaltnda - Hrriyet GNDEM

Taksici yakalanmış,
Bir de çocuklardan birini tokatladım demiş, takip etmedim de demiş neyseki görüntüleri var.
Tokatlamaya da hakkın yok be adam, çocuk onlar arabadan inip höyt diye bağırsan kaçarlar zaten ne diye tokatlıyorsun (kendi söylemi ) sanki kan davalın gibi peşinden gidiyorsun. Umarım en ağır cezayı alırsın. Haberde çocuğun resmini gördüm içim sızladı yine...

Back