- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Kartı takip,düğmeye bastığınız zaman yükleniyor.Sanirim 7,7 ton su yüklenmiş.Arkadaşlar kartlı su sayacı kullanan var mı? Kart aldım ona 100 lira yükledim direkt takınca aktarılır dediler 7.7 kredim var gözüküyor şu an. Benim anlamaya çalıştığım nokta bu 7.7 kredi ne demek yani ne kadar süre gider ne kadar sürede yükleme yapmalıyım? Kartı takıp düğmesine bastıktan sonra yüklenir dediler öyle yaptım ama bir bildirim gelmedi sanırım yüklemiştir. İnternette baktım fakat açıklayıcı bir bilgi bulamadım.
Kartı takip,düğmeye bastığınız zaman yükleniyor.Sanirim 7,7 ton su yüklenmiş.
Geçen ben yokken annem komşuya baktırmış 7 kredi var yeter demiş ben şu an yükleyince 7.7 oldu yüklendi mi onu da anlamadım ama 100 liraya bu kadar mı yükleniyor acaba7.7 metre küp su almışsınız. Yetersiz kredi kalana kadar kullanacaksınız. O ibare gelince tekrar yükleyeceksiniz.
İyi bile yüklenmiş,ben aybaşında 300 liralık yüklüyorum.300 liraya 13 ton civarında su yükleniyor.Bir ay dayanmıyor bize.Geçen ben yokken annem komşuya baktırmış 7 kredi var yeter demiş ben şu an yükleyince 7.7 oldu yüklendi mi onu da anlamadım ama 100 liraya bu kadar mı yükleniyor acaba
Anladım ben o zaman beceremedim mi acaba kartı taktım düğmesine bastım bip diye bir ses geldi ama zaten 7ydi 7.7 oldu 100 lira attırmıştım kartın içine100 lira aldı geçen hafta eşim 5 kusur metreküp su girmiş 1 ay falan yetiyor ama yukarıda da yazılmış siz arada yükleyin kartta dursun bitince zor durumda kalmazsınız
Peki kartın içinde para olup olmadığını ya da aktarımın başarılı olduğunu nasıl anlıyoruz acaba? Faturalı gibi kolayı varken neden bu sistem acabaKartı takınca bir ses çıkar eğer çıktıysa yüklemiştir. Birde su bitince tekrar takıyoruz eksiye düşüyor o da 10 güne yakın gidiyor o arada tekrar su yüklüyoruz. Bizde genelde su sabah 8 de kesiliyor ona göre ayarlamışlar sanırım gece kesinti olmuyor
Anladım ben o zaman beceremedim mi acaba kartı taktım düğmesine bastım bip diye bir ses geldi ama zaten 7ydi 7.7 oldu 100 lira attırmıştım kartın içine
Su kartına 100 liralık yükleme yaptıysanız 5 metreküp su yüklenmiştir.Peki kartın içinde para olup olmadığını ya da aktarımın başarılı olduğunu nasıl anlıyoruz acaba? Faturalı gibi kolayı varken neden bu sistem acaba