Gelinbaşı ve Gelin Tacı kartalda oturanlarr kuaför için yardım bekliyorum

bende kartalda oturuyorum fiyatlar 250 tl den başlıyor paket yapmışlar. ben Emre Hergül le anlaştım. bilirsin sanırım kartal merkezde orası i çime sindi fiyatı tuzlu evet ama bir kere olacak ve o gün asla kuaförümle ilgili stres yaşamak istemiyorum . tuana da var onda sanırım 250 tlydi sonra caddenin yukarısında selami kaplan var onunda eli güzelmiş fiyatıda 250 tl civarında içlerinde neler var tam bilmiyorum..

cevizlide yok canım bilmiyorum sadece kartalı gezdim yani tam ara bi yerde oturuyorsun galiba maltepe kartal arası :) sanırım maltepe daha pahalı cevizli biraz daha ucuz kartalda maltepeden uygun cevizliden biraz pahalıdır fiyatlarında :)

tamam canım.. ama o gün herşeyin yolunda gitmesi lazım. güvenebildiğin bir yere git. yaptıkları modelleri göstersinler sana aslında çok paralar veriyoruz ama adamlar yolunu bulmuşlar işler böyle gidiyor çok yakın br tanıdık olmadıkça parayı veriyoruz. bu arada ne kadar günün kaldı canım?

15 inde burda yani kayseride olucak inşAllah 29 unda orda ben de işte 2 hafta filan öncesinde oraya gelicem Allah'ın izniyle dualarım seninle canım senin ne kadar günün var ? sende bana dua et olur mu öptüm canım bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…