Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam hanımlar kartal yada soğanlıkta ,tavsiye edebileceğiniz bir diş hekimine ihtiyacım var. ben dişle ilgili tedaviden çok korkuyorum,çektirmem gereken bir dişim var ama iyi bir hekim bulamadım.eğer varsa yazarsanız sevinirim..
evet oradan randevu almak çok zor giden bir kaç kişi iyi olduğunu söyledi banada.sabah 10 da veriyorlardı randevuyu şimdi gece 12 olmuş.tam oturmadı sanırım sistem.uğraştım biraz ama ne netten nede telefonla alamadım.yavuz selimde çekim yapmıyormuş sadece muayene yapıyormuş.
canım kartal merkez de hemen simit sarayı üstü diş hekimi zehra sayar...... müthiş bi doktor bir tatlı kadın ne korku ne bişi kalıyo 4 dişimi morfin yemeden dolgu yaptırttım morfin almamam gerekiyodu çünkü nasıl oldu anlamadım senelrdir dişler ağzımda bi sorun yok çok şükür tek geçerim zehroş hatunu tek.....
canım kartal merkez de hemen simit sarayı üstü diş hekimi zehra sayar...... müthiş bi doktor bir tatlı kadın ne korku ne bişi kalıyo 4 dişimi morfin yemeden dolgu yaptırttım morfin almamam gerekiyodu çünkü nasıl oldu anlamadım senelrdir dişler ağzımda bi sorun yok çok şükür tek geçerim zehroş hatunu tek.....
kızlar benim kardeşimde gitti oraya çok temizmiş ama doktordan memnun kalmadı ve dişi çekilcekti çektirmeden geri gelmiş:)bi genç hekim varmış ismini bilmiyorum ama sanırım 42.polikinlik miş.ona çok iyi deniliyor
kızlar benim kardeşimde gitti oraya çok temizmiş ama doktordan memnun kalmadı ve dişi çekilcekti çektirmeden geri gelmiş:)bi genç hekim varmış ismini bilmiyorum ama sanırım 42.polikinlik miş.ona çok iyi deniliyor