Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kartal veya pendik civarı anaokul için uygun fiyat ve güzel egitim veren bi yer varmı

motherderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
86
1
38
merhaba arkadaşlar pendik, kartal, yakacık, soganlık olabilir uygun fiyatlı ve güvenli bildiginiz bi yer varmı? t.e.b baglı kreşler var ama nasıl güvenli mi?fiyatı nedir? lütfen bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim.kreş arayışı içerisindeyim de ii günler arkadaşlar hepinize...

Düşündüğün ücret nedir ona göre birşeyler söyleyelim canım bildiğim kadarı ile 250-300 ytl 'den başlıyor fakat bu semtlere göre değişir.yarım gün olursa daha farklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benim bildigim bi devlet okulu var milli eğitim vakfı ilkögretimokulu ama çok ögrencileri oluyo alırlarmı bilmem bu okul uğurmumcuda kartala baglı

canım peki fiyatları nedir haberin varmı?oralarda pek ilgilenmiolar diye duydum ben ama ora nasılsır bilemem çok cocuk oldugundan ilgilenemiyolar herhalde

canım benim çok teşekkürler bakalım bi görüşeyim sitesinden güzel gördüm oraya bi gidip bakayım ücret ve yemekleri nasıl?

canım pendikte Taylan Çocuk Yuvası var ben kızımı 2 yaşında verdim oraya 6 yaşına kadar orda büyüdü ben çok memnun kaldım öğretmenleri ve sahibi Ahmet Bey mükemmel insanlar sonra bina kendilerine ait kocaman bir bahçesi var o zaman yoktu ama şimdi yüzme havuzları da var fiyat konusunu bilmiyorum canım ama sana şunu söyleyebilirim pendikte çok yuva gezdim dolaştım o zaman için konuşuyorum bu kadar iyisi yoktu ama benim beklentim 2 yaşında bir çocuk içindi onu da göz ardı etme git konuş derim , inşallah içine sinen bir yer bulursun seni çok iyi anlıyorum canım

cnm dediğim devlet okulu evet kalabalık çok sınıfları ama egitimi iyi diyolar ücret 75 miş aylık

kusura bakma, eski bir topic açıyorum ama merak ettim..motherderya..iyi ve 'ucuz' bir anaokul buldunuz mu?

Benim kızım 2.5 yaşında ve bende onu anaokula göndermek istiyorum. haftada 2 gün (bir kaç saatliğine) olsa bile..
Biz geçen yaz buraya taşınık ve henüz hiç kimseyi tanımıyoruz. Kızım çok sıkılıyor ve çok üzülüyorum ona. Arkadaşları yok.. Evimize yakın oyun park da yok. Bir tane var ama pek güvenli değil..3 aylık bir bebeğim de var ve hep kızımın yanında duramıyorum parkta.

Yani bildiğiniz çok pahalı olmayan bir anaokulu biliyorsanız..lütfen haberim olsun (yani ayda 100 ylt dan fazla olmasın)
Veli baba mah. de oturuyoruz.

kurtköy merkez Bp yanında ÖZEL MAVİ İNCİLER ANAOKULU var.
1-2 yaş oyun grubu
3-6 yaş anaokulu
eğitimi veriyorlar.
tavsiye ederim.

Hala uygun fiyatli ve güvenilir bir okul arıyorum ben de. Aklımdaki yerle görüştüm ama 550+130 servis çok geldi dogrusu. Bildiginiz bir yer varsa daha uygun ama kaliteli, yani öğretmen olarak baslarında liseyi yeni bitirmiş birisi olmasın, sınıflar 18 kisi gibi devasa rakamlar olmasın istiyorum. Yemekleri saglikli, herkes guleryuzlu olsun. Çok şey mi istiyorum?

Hala uygun fiyatli ve güvenilir bir okul arıyorum ben de. Aklımdaki yerle görüştüm ama 550+130 servis çok geldi dogrusu. Bildiginiz bir yer varsa daha uygun ama kaliteli, yani öğretmen olarak baslarında liseyi yeni bitirmiş birisi olmasın, sınıflar 18 kisi gibi devasa rakamlar olmasın istiyorum. Yemekleri saglikli, herkes guleryuzlu olsun. Çok şey mi istiyorum?

ben de çok zorlandım.Sonunda çoşkun kolejinde karar verdim.aylık 1000 liraya geliyor servis hariç.YÜksek bir rakam bizim içinde ama kreş veya oyun grubu adı altında o kadar yer gezdim.en kötüsü bile 600-700 arasıydı.az daha fazla olsun için rahat etsin dedik.Umarım yanılmayız.Sizede allah kolaylık versin.

Gercekten çok zormus. Karar vermek ve devamını getirmek. Deneme yanılma olsun istemiyorum. Dusunmekten basıma ağrılar girdi.

Üstünden çok geçmiş ama şimdi gördüm .Pendikte özel anaokulları olarak DRC Özel anaokulları açılıyor.Maltepe şubesini biliyorum ben ve çok kaliteli bir okul.Açıkcası bu sene yazdırıyor olsan kesinlikle Pendik DRC Özel Anaokulları Derdim :KK43:

Hatta belki işinize yarar sınavı var şu sıralarda
Eki Görüntüle 1961621

X