Kartal ve semtlerinde cafe işi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lizan

Benim kalabalığım içimde
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
645
811
Kızlar Kartal ve semtinde Cafe veya restoranı olan üye var mıdır acaba?Ben bizzat kendime iş arıyorum.Mutfak veya servis işi olabilir

Lizan desteğe geldim, senin için sakıncası yoksa bu işe neden ihtiyacın olduğunu da yazarsan (yazmak zorunda değilsin) belki Kartal civarında oturan arkadaşlar daha fazla yardımcı olmaya çalışır

Marmaray ile gidip gelebilirseniz, kadıköy ilçesindeki ilanlara bakabilirsiniz, linki aşağıya bırakıyorum: özellikle, bostancı, suadiye, kozyatağına marmaray ya da metro ile rahat ulaşabilirsiniz size uygunsa.

Çok iyisin canım,İstanbul ulaşımı ve kalabalığı için özellikle Kartal istedim ,belki üyelerden çalıştığı tavsiye ettiği güvenilir yer bulabilirim diye inşallah

Munem ben çocuklarımı tek büyüten bir anneyim,şimdi şartlarım işe uygun oldu çocuklarım büyüdü çok şükürişletme mezunuyum ama tecrübe ve yaş kriterleri yüzünden geç kaldım kendim için herşeye.Hayırlısı inşallah

Inşallah kendine uygun bir iş bulursun

Lizan Kartaldaki Kahve Dünyası Barista arıyormuş, Pelit Pastanesi de kasaya bakacak eleman.
Pendik Medipol Hastanesinin Cafesine de garson, kasiyer, barista aranıyormuş.
Böyle isimleri bilindik daha kurumsal yerlerin iş ilanlarını da kovalayabilirsin, iş ilanı verilen bilindik sitelere de bakmanı tavsiye ederim, iş ilanı sitelerinin iş arayanlar kısmına ilan da verebilirsin.

Tamam teşekkürler Munem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…