Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyisin canım,İstanbul ulaşımı ve kalabalığı için özellikle Kartal istedim ,belki üyelerden çalıştığı tavsiye ettiği güvenilir yer bulabilirim diye inşallahMarmaray ile gidip gelebilirseniz, kadıköy ilçesindeki ilanlara bakabilirsiniz, linki aşağıya bırakıyorum: özellikle, bostancı, suadiye, kozyatağına marmaray ya da metro ile rahat ulaşabilirsiniz size uygunsa.
sokak ilanları (@sokakilanlari) • Instagram photos and videos
6,628 Followers, 2 Following, 5,086 Posts - See Instagram photos and videos from sokak ilanları (@sokakilanlari)instagram.com
Munem ben çocuklarımı tek büyüten bir anneyim,şimdi şartlarım işe uygun oldu çocuklarım büyüdü çok şükürişletme mezunuyum ama tecrübe ve yaş kriterleri yüzünden geç kaldım kendim için herşeye.Hayırlısı inşallahLizan desteğe geldim, senin için sakıncası yoksa bu işe neden ihtiyacın olduğunu da yazarsan (yazmak zorunda değilsin) belki Kartal civarında oturan arkadaşlar daha fazla yardımcı olmaya çalışır
Inşallah kendine uygun bir iş bulursunMunem ben çocuklarımı tek büyüten bir anneyim,şimdi şartlarım işe uygun oldu çocuklarım büyüdü çok şükürişletme mezunuyum ama tecrübe ve yaş kriterleri yüzünden geç kaldım kendim için herşeye.Hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim iyiniyetin içinInşallah kendine uygun bir iş bulursun
Lizan Kartaldaki Kahve Dünyası Barista arıyormuş, Pelit Pastanesi de kasaya bakacak eleman.Munem ben çocuklarımı tek büyüten bir anneyim,şimdi şartlarım işe uygun oldu çocuklarım büyüdü çok şükürişletme mezunuyum ama tecrübe ve yaş kriterleri yüzünden geç kaldım kendim için herşeye.Hayırlısı inşallah
Tamam teşekkürler MunemLizan Kartaldaki Kahve Dünyası Barista arıyormuş, Pelit Pastanesi de kasaya bakacak eleman.
Pendik Medipol Hastanesinin Cafesine de garson, kasiyer, barista aranıyormuş.
Böyle isimleri bilindik daha kurumsal yerlerin iş ilanlarını da kovalayabilirsin, iş ilanı verilen bilindik sitelere de bakmanı tavsiye ederim, iş ilanı sitelerinin iş arayanlar kısmına ilan da verebilirsin.