Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kartal ve Dragosta ki Okan ve Doğa koleji anaokulu hakkında fikri olan var mı?

firefly38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
180
3
116
Merhaba Arkadaşlar ,

Kızım 2009 doğumlu ana okulu araştırmasına girdik.Bugün bize yakın olan ;

Park akademi , ya-pa , anabilim , okan ve doğa kolejlerini gördük.Bazı sebeperlerden doğa ve okan koleji dışındakileri eledik.

İsteyenler olursa o sebepleride paylaşabilirim.Ama ikisi arasından birini tercih etmemiz gerekiyor.Bu yerler hakkında tevrübesi veya bilgisi olanlar lütfen yardım edin

Şimdiden tşkkk

Merhaba,

Ben Okan Koleji Dragos Anaokulu velisiyim.
Kızıma kazandırdıkları akademik başarı ve sosyal gelişimine sağladıkları katkı bizleri oldukça memnun etmişti.
Okan Dragos Anaokulu'nun kızıma göstermiş olduğu ilgi ,sevgi ve yakınlık onun okula severek gitmesini sağlamıştır.
Okan Dragos Anaokulunu tavsiye ederim.

Sevgiler...

tşk ederim cevabınız için...okan koleji dragos bildiğim kadarıyla başka bir anaokulunu bu sene bünyesine alıp eğitime başlıyorlar.Siz ne zaman gönderdiniz kızınızı?Kaç yaşında ?

Teşekkürler...

Merhabalar, bende orhantepe'de oturuyorum ve ikizlerim için yuva arıyorum.
internetten cok farklı yorumlar okuyorum, kafam oldukca karışmıs durumda, ayrıca 2 cocuk aynı anda yuvaya gidecegi için de eğitim ve eğlence 1.planda olmasina ragmen fiyatlarida benim için cok önemli, bahsetmiş oldugunuz Park akademi , ya-pa , anabilim , okan ve doğa kolejlerinin fiyatlari hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba? her okula 2 cocukla gidip hem ayrıntı ögrenip hem okulu gezip hemde konusma firsatım olmuyor. telefonda da zaten belli baslı bilgiler veriyorlar ama kendi internet sitelerinde ki resimlerden az cok belli ediyorlar kendilerini...
eagle kids academy'e gecerken bakmıştım ikiz olduklari için ücrette yardımcı oluruz dediler fakat burda forumlarda kimse bu yuvadan memnun kalmadıgını iletmiş.
şimdiden tesekkurler...

Özlem

Merhaba , biraz geç fark ettim ama yinede faysası olur umarım...

Park akademiyi görür görmez eledim hijyen sıfırdı.Ayakkabılarımla içeri aldılar.Israrla kapıda galoş istememe rağmen kalmamış vs diye cocukların yanına kadar çıkardılar...Fİyatı aylık 600 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Ya-pa ona göre fiziksel koşulu daha iyiydi.Sadece merdiven başlarında parmaklık koruma yoktu.sahibinin biz onları gözümüzün önünden ayırmıyoruz cvp tatmin etmedi.Birde sular kesilecek diye çocuklara plastik kaplarda yemek yedirmelerini sevmedim.Ama negatif bişi diyemem.

Anabilim , temizlik hijyen ,fiziki ortam süperdi.Kızım öğrt.olacak dedikleri kişiyle tam olarka kaynaştı.hatta müdüresi bunun üzerinde çok durdu.bu önemli birşey vs diye.

Son düzenleme:
ama öğretmenle 2 dk yalnız kaldığımızda evlilik yüzünden ayrılacağını öğrendim.Müdirenin bunu saklamaya çalışması beni ürküttü.birde sınıflar küçüktü.Dürüstlük dışında herşey güzeldi diyebilrim...

Şirinler okyanus kabustu diyip konuyu kapatıyorum.

doğa koleji resmen komedi.evimin dibi hevesimi kursağımda koydular.tek dertleri para!çocuğunuz resmen pazarlık unsuru.ne deseniz konu paraya geliyor.öğretmen olacak kişiyse eşimle beni süzmekten kızımla hiç ilgilenmedi bile.

ben okan kolejiyle , çoşkun koleji arasında kalmıştım.fiyat olarak ikiside aynı gibi.eğitim ve yaklaşımlarıda sevdim.ama çoşkun klejinin fiziki şarları çok çok iyi.resmen ferah geniş ,yeşil ve doğanın içinde.ama seçimde ikisi arasında çok zorlandım.çoşkuna kayıt ettirdim.Umarım doğru kararı vermişizdir!

fiyatlarını not almıştım hepsinin.isterseniz mesaj atabilirim notlarıma bakarak

Biz de okul bakıyoruz ve yorumlarınızı o esnada gördüm sizin sınıf ana okuluya da 1. sınıf sanırım ama en son Çoşkun kolejinde karar kıldığınız için soruyorum biz de burayı merak ediyoruz. Okul hakkında biraz bilgi verirmisiniz, semt olarak neredekine gönderiyorsunuz. Ben oğlumu Lise ye kayıt ettireceğim, ama Çoşkun kolejine karşı bir önyargı var sizin çocuğunuz okuduğuna göre en tarafsız bilgiyi sizden edineceğimizi düşünüyoruz. Doğa kolejine gittik ve çok kötü olduğunu düşünüyoruz veo seçeneği eledik. Şimdiden teşekkürler

Merhaba , kızım henüz çok kücük.Anaokulla lise eğitimi farklıdır diye düşünüyorum.Ama biz kayıt yaptırdığımız için hiç pişman olmadık.Hatta bu sene kayıdımızı yeniledik.Eğitimleri bu yaş grubunda çok iyi.Kızım 4 yaş olmasına rağmen ingilizceyi çok seviyor ve kelime hazinesi epey fazla.Ayrıca ilk günler bizdende izin alarak kur'an alfabesini ve bazı dualarıda öğretiyorlar.Arapçayı ben bilmiyorum ama kızım öğrenmeye başladı :) Yani biz bu durumdan çok memnunuz.İleri için ne yaparız şuan net dğil ama ana okulu dönemi gerçekten iyi.Bu kurum yapısı gereği dini konulara ağırlık veriyorlar.Öğretmenler hep kapalı ama okul içinde öyle değiller.Çok şefkat dolular.En azından dragos çoşkun öyle.Lise çok farklı olduğu için ne desem yalan olur ama kurum olarak biz pişman değiliz şimdilik:)Doğa benim evimin yanında ama kesinlikle bende görüşmelerde eledim.Tek dertleri para!Gerçi özel bütün kurumlar öyle ama bunlar gibi insanın gözüne sokmuyorlar.Eğitimcileri ilede görüştüğümde beni tatmin etmemişti.Gerçekten zor kararlar.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Neye karar verdiniz? ben de yarin gidip Park, yapa, anabilim ve okana bakacagim. sizin gordugunuz olumlu-olumsuz taraflar nelerdir? onlar adikkat edeyim ben de .

Neye karar verdiniz? ben de yarin gidip Park, yapa, anabilim ve okana bakacagim. sizin gordugunuz olumlu-olumsuz taraflar nelerdir? onlar adikkat edeyim ben de .

Merhaba...Gerçi uzun zaman olmuş ama ben yinede fikirlerimi ileteyim.Şuan Dragos çoşkun kolejine gönderiyorum.Memnunum.Çünkü öğretmenimiz çok iyi.Okul yapısı olarak kapalılar.Ama öğretmenler derse girerken başları açık.Ek ders olarak kuran öğretiliyor.İlk baş rahatsız olmuştum ama kızım severek öğrendiği için memnunum.Okan kolajini beğenmiştim ama sınıflar küçük geldi.Bahçe dar.Ama müdüresini tatlı bir bayan.yapa da plastik tabakla yemek yiyordu çocuklar.gerçi su kesintisi olduğu için dediler ama içime sinmedi.Birde merdiven başlarında koruma yoktu.gerçi çoğundada yokmuş :)Anabilimde aslında herşey iyiydi ama müdire hanımın ufak bir yalanı benim canımı sıktı.Kızım orda bir öğretmenle hemen diyaloğa girebildi ki bu onun için zor bir şey.Bizde tercihimizi bu öğretmenden dolayı oradan yana kullanacağımızı söyledik.Öğretmenle bizi tanıştırdı.Kızımızın öğretmeninin o olacağını söyledi.Fakat yalnız kalnca öğretmenin okuldan ayrılacağını öğrendik.Bu bizde soru işaretlerine yol açtı.

sİZ NE YAPTINIZ??

Ben de Dragosta Deha Çocuk, Küçük Şeyler, Anabilim, Okan Koleji ve geçerken gördüğüm Sevinç Sarayı diye bir yere baktım. Anabilim ve Okan Kolej mantığında olduğu için yarıyıl tatili var, çıkış saatleri de bana uymuyor. Ama kıyaslarsak Anabilim bana fiziki şartlar açısından da daha iyi göründü. Bir de çocuğum küçük (DT.2010 Eylul) olduğu için kolej mantığında bir eğitim tercih etmeyeceğime karar verdim. Deha'da kurucu müdür Merve Hanim'ın tarzı ve tavrından hoşlanmadım. Nedenini merak eden olursa özelden yazarım. Bir de SHÇEK bağlıymış ben MEB'e bağlı olanları tercih ediyorum. Müfredat ve denetim ona gore oluyor diye düşünüyorum. Sevinç Sarayı fiziki şartları yetersiz ötesi bence. Tek güzel tarafı bahçesi. Küçük Şeyler Dragosta yeni açılmış, kurucusu Olcay Hanim ile 2 saat sohbet etme fırsatım oldu. En içime yatan burası oldu. Bir kere kurumsal. bir Akademiye bağlı Kurucusu dahil öğretmenler sürekli eğitim alıyormuş. Olcay Hanim bu işe yeni başlamış bu sene ilk senesi ama Akademiden çok güzel bilgilendirilmiş ki canla başla bana okulu ve eğitim sistemini anlattı. Yeni olduğu için bazı sıkıntılar var. Tecrübesizlik, müdüre ve bazı öğretmenler henüz belli değildi, fiziki bir iki eksiklik (yangın tüpleri gibi) vardi. ama bunlar 1 ay onceki tespitlerim bu zamana kadar değişmiş olabilir. Bina , sınıflar, bahçesi çok güzeldi. yemeklerin dışardan bir firmadan geliyor olması beni rahatsiz etti. oysa çok güzel bir mutfaklari var. Bir de yemek salonu pencere olmayan havasız bir bölüm. Yazın bahçede yeniyormuş. Çocukların uyuduğu yer bodrum katta sessiz ve loş. yataklari hiç bir yerde rastlamadığım kadar kaliteli. Bildiğiniz mobilyalı yaylı yatak. Bazı yerlerde şezlong minderi kadar ince yataklar vardı bazılarında bez sedye gibi bir şeylerde yatırıyorlardı çocukları. uyurken başlarında birinin bulunması gerekir. sanırım bunu düşünmüşlerdir, sormak aklıma gelmedi. Ben şimdilik askıya almak zorunda kaldım çünkü Maltepedeki evimin teslimatı geçikti. Şu an yarim gun kreşe gidiyor ve anneanne bakıyor, acelem yok. Bostancıda çalışıyor ve oturuyorum. Sanırım işime yakın bu taraflarda bir yer tercih edeceğim. Bostancı , Küçükyalı taraflarında tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum :)

Herkese merhaba, okan kolejleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilirşm ilgilenenlere, sorularınız olursa özelden msj atabilirsiniz.

Sevgiler :))

Herkese merhaba, okan kolejleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilirşm ilgilenenlere, sorularınız olursa özelden msj atabilirsiniz.

Sevgiler :))

Merhabalara daha yenı üye olduğum için özelde mesaj atamıyorum rica etsem siz özelden yazarmısınız okan koleji hakkında bende kızlarımı okan kolejıne yazdırmak ısıtıyorum, fakat tam bir bilgi alamadım.? Sevgıyle kalın :)

Son düzenleme:
Merhaba;
Ben kızımı sevinç sarayı anaokulu ' na verdim. ilk haftası ve çok memnunuz. Yeni devir alınmış, öğretmenleri müdürü çok güler yüzlü ve sevecen. Bir önceki kreşinde çok sorun yaşadık, ilgisizlik ve öğretmen değişimi. Çocuk okula gitmek istemiyordu işgence gibiydi. Şu bir haftadır hadi kızım dediğim zaman kalkıyor beraber neşeli bir şekilde hazırlanıyoruz. okulda neşeli ve sevecen bir şekilde karşılıyorlar. Şuan çok memnunum.
Bahçesi çok güzel, okulun içi sınıflar çok güzel. Oyuncaklar kaliteli ve herzaman temiz tutuluyor. Çünkü temizlik çok önemli bizim için.
Yemekler konusunda da çok başarılılar. Kızım evde ve diğer kreşte yemediği yemekleri yemeye başladı. Resim gönderiyorlar çok şaşırıyorum:)
Öğretmenine alışması çok sevindirdi beni, çok sevecen zaten öğretmenler.
Benim ve kızım için bulunmaz nimet oldu. okula gitmek istemeyen çocuk ki bir önceki okuluda çok donanımlıydı, şuan okula gitmek için can atıyor.
Ben kesinlikle tavsiye ederim. Yeni devir alanlar bu işi biliyorlar.
Ulaşımda çok kolay. yakında serviste başlayacakmış.
Doğa içinde, sevecen öğretmenlerle eğitim almasını ve vakit geçirmesini istiyorsanız çocuğunuzun bir gidip görün derim.
Ben çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…