Merhaba,
Ben Okan Koleji Dragos Anaokulu velisiyim.
Kızıma kazandırdıkları akademik başarı ve sosyal gelişimine sağladıkları katkı bizleri oldukça memnun etmişti.
Okan Dragos Anaokulu'nun kızıma göstermiş olduğu ilgi ,sevgi ve yakınlık onun okula severek gitmesini sağlamıştır.
Okan Dragos Anaokulunu tavsiye ederim.
Sevgiler...
Merhabalar, bende orhantepe'de oturuyorum ve ikizlerim için yuva arıyorum.
internetten cok farklı yorumlar okuyorum, kafam oldukca karışmıs durumda, ayrıca 2 cocuk aynı anda yuvaya gidecegi için de eğitim ve eğlence 1.planda olmasina ragmen fiyatlarida benim için cok önemli, bahsetmiş oldugunuz Park akademi , ya-pa , anabilim , okan ve doğa kolejlerinin fiyatlari hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba? her okula 2 cocukla gidip hem ayrıntı ögrenip hem okulu gezip hemde konusma firsatım olmuyor. telefonda da zaten belli baslı bilgiler veriyorlar ama kendi internet sitelerinde ki resimlerden az cok belli ediyorlar kendilerini...
eagle kids academy'e gecerken bakmıştım ikiz olduklari için ücrette yardımcı oluruz dediler fakat burda forumlarda kimse bu yuvadan memnun kalmadıgını iletmiş.
şimdiden tesekkurler...
Özlem
ama öğretmenle 2 dk yalnız kaldığımızda evlilik yüzünden ayrılacağını öğrendim.Müdirenin bunu saklamaya çalışması beni ürküttü.birde sınıflar küçüktü.Dürüstlük dışında herşey güzeldi diyebilrim...
Şirinler okyanus kabustu diyip konuyu kapatıyorum.
doğa koleji resmen komedi.evimin dibi hevesimi kursağımda koydular.tek dertleri para!çocuğunuz resmen pazarlık unsuru.ne deseniz konu paraya geliyor.öğretmen olacak kişiyse eşimle beni süzmekten kızımla hiç ilgilenmedi bile.
ben okan kolejiyle , çoşkun koleji arasında kalmıştım.fiyat olarak ikiside aynı gibi.eğitim ve yaklaşımlarıda sevdim.ama çoşkun klejinin fiziki şarları çok çok iyi.resmen ferah geniş ,yeşil ve doğanın içinde.ama seçimde ikisi arasında çok zorlandım.çoşkuna kayıt ettirdim.Umarım doğru kararı vermişizdir!
fiyatlarını not almıştım hepsinin.isterseniz mesaj atabilirim notlarıma bakarak
Biz de okul bakıyoruz ve yorumlarınızı o esnada gördüm sizin sınıf ana okuluya da 1. sınıf sanırım ama en son Çoşkun kolejinde karar kıldığınız için soruyorum biz de burayı merak ediyoruz. Okul hakkında biraz bilgi verirmisiniz, semt olarak neredekine gönderiyorsunuz. Ben oğlumu Lise ye kayıt ettireceğim, ama Çoşkun kolejine karşı bir önyargı var sizin çocuğunuz okuduğuna göre en tarafsız bilgiyi sizden edineceğimizi düşünüyoruz. Doğa kolejine gittik ve çok kötü olduğunu düşünüyoruz veo seçeneği eledik. Şimdiden teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar ,
Kızım 2009 doğumlu ana okulu araştırmasına girdik.Bugün bize yakın olan ;
Park akademi , ya-pa , anabilim , okan ve doğa kolejlerini gördük.Bazı sebeperlerden doğa ve okan koleji dışındakileri eledik.
İsteyenler olursa o sebepleride paylaşabilirim.Ama ikisi arasından birini tercih etmemiz gerekiyor.Bu yerler hakkında tevrübesi veya bilgisi olanlar lütfen yardım edin
Şimdiden tşkkk
Neye karar verdiniz? ben de yarin gidip Park, yapa, anabilim ve okana bakacagim. sizin gordugunuz olumlu-olumsuz taraflar nelerdir? onlar adikkat edeyim ben de .
Merhaba...Gerçi uzun zaman olmuş ama ben yinede fikirlerimi ileteyim.Şuan Dragos çoşkun kolejine gönderiyorum.Memnunum.Çünkü öğretmenimiz çok iyi.Okul yapısı olarak kapalılar.Ama öğretmenler derse girerken başları açık.Ek ders olarak kuran öğretiliyor.İlk baş rahatsız olmuştum ama kızım severek öğrendiği için memnunum.Okan kolajini beğenmiştim ama sınıflar küçük geldi.Bahçe dar.Ama müdüresini tatlı bir bayan.yapa da plastik tabakla yemek yiyordu çocuklar.gerçi su kesintisi olduğu için dediler ama içime sinmedi.Birde merdiven başlarında koruma yoktu.gerçi çoğundada yokmuş :)Anabilimde aslında herşey iyiydi ama müdire hanımın ufak bir yalanı benim canımı sıktı.Kızım orda bir öğretmenle hemen diyaloğa girebildi ki bu onun için zor bir şey.Bizde tercihimizi bu öğretmenden dolayı oradan yana kullanacağımızı söyledik.Öğretmenle bizi tanıştırdı.Kızımızın öğretmeninin o olacağını söyledi.Fakat yalnız kalnca öğretmenin okuldan ayrılacağını öğrendik.Bu bizde soru işaretlerine yol açtı.
sİZ NE YAPTINIZ??
Herkese merhaba, okan kolejleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilirşm ilgilenenlere, sorularınız olursa özelden msj atabilirsiniz.
Sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?