Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fatih birol on numara bir doktor. çok ilgili sakin ben çok memnundum doktorumdan ama şimdi Avrupa yakasında olduğum için kontrollerime oraya gidemiyorum maalesef.. ama bir şey olduğunda hep onu arıyorum sıkılmadan cevaplıyor. başlayacaksanız kesinlikle ona başlayın derim. benden sonra 2 arkadaşım görümcem ve görümcemin eltiside onda doğum yaptı hepsi çok memnun ...
fatih birol on numara bir doktor. çok ilgili sakin ben çok memnundum doktorumdan ama şimdi Avrupa yakasında olduğum için kontrollerime oraya gidemiyorum maalesef.. ama bir şey olduğunda hep onu arıyorum sıkılmadan cevaplıyor. başlayacaksanız kesinlikle ona başlayın derim. benden sonra 2 arkadaşım görümcem ve görümcemin eltiside onda doğum yaptı hepsi çok memnun ...
ben sadece bir kez gittim fatih beye ama gerçekten yetti çok sakin sabırlı bir doktor tam benlik kafamdaki soru işaretlerini yavaş yavaş alıyor sanki ben şahsen çok memnunum kısmetse bi dahaki kontrolüm şubatta çok merak ediyorum neler söyleyeceğini.