• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal umut hst. Kadin dogum dr. Onerisi

elifonder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
104
27
98
Kizlar merhaba.
Kartal umut hst. Kadin dogum da nilufer hn. Gittim ilk defa, bilmiyorum hangi doktor daha iyi ilgileniyo?? Yardimci olurmusunuz???!!

Gercektenmi?? Ben nilufer hn gidiyorum da degistirdim simdi birsen hanima gitmeyi dusunuyorum fatih bey nasil ilgilimi??

fatih birol on numara bir doktor. çok ilgili sakin ben çok memnundum doktorumdan ama şimdi Avrupa yakasında olduğum için kontrollerime oraya gidemiyorum maalesef.. ama bir şey olduğunda hep onu arıyorum sıkılmadan cevaplıyor. başlayacaksanız kesinlikle ona başlayın derim. benden sonra 2 arkadaşım görümcem ve görümcemin eltiside onda doğum yaptı hepsi çok memnun ...

fatih birol on numara bir doktor. çok ilgili sakin ben çok memnundum doktorumdan ama şimdi Avrupa yakasında olduğum için kontrollerime oraya gidemiyorum maalesef.. ama bir şey olduğunda hep onu arıyorum sıkılmadan cevaplıyor. başlayacaksanız kesinlikle ona başlayın derim. benden sonra 2 arkadaşım görümcem ve görümcemin eltiside onda doğum yaptı hepsi çok memnun ...
Canim ya cook tesekkur ederim nasi yardimci oldun anlatamam:KK68: cok sagol opuyorum seni

ben sadece bir kez gittim fatih beye ama gerçekten yetti çok sakin sabırlı bir doktor tam benlik kafamdaki soru işaretlerini yavaş yavaş alıyor sanki ben şahsen çok memnunum kısmetse bi dahaki kontrolüm şubatta çok merak ediyorum neler söyleyeceğini.

Back