- Konu Sahibi fatosgumus
kızlar kartal umut hastahanesinde doğum yapan varsa yazsın ben hiç memnun kalmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne zaman doğum yaptın?Neden memnun kalmadın?Bende gitmeyi düşünüyordum.Fikir verebilir misin,nasıl bir hastane.kızlar kartal umut hastahanesinde doğum yapan varsa yazsın ben hiç memnun kalmadım
Canım ne zaman doğum yaptın?Neden memnun kalmadın?Bende gitmeyi düşünüyordum.Fikir verebilir misin,nasıl bir hastane.
hayır canım doktorumdan çok memnunum birsen hanım sezeryanımı yaptı. ameliyattan çıktıktan sonra kanamam oldu bitane hemşire geldi yanıma aman dedi sende panik atakmı var bi azar bi azar tabi narkozluyum doğru düzgün konuşamıyorum cevap bile veremedim akşama doğru ayağa kaltım bi tane oda görevlisi geldi yastık kılıfını değiştirdi bende o sırada koltukta oturuyodum yastığı değiştirdi karnıma doğru fırlattı tabi canım çok acıdı. doktor iyi ama ben hastane personelinden hiç memnun değilim. kolumdan kan almak için hemşire geldi kolumu uzattım iğneyi sokuyo çıkarıyo bişeyler yapıyo hiç bakmadımm bile ne yaptığına sonra kalktı bu ne oldu dedim neden almadın. hiç durmadın alamadım dedi halbuki hiç kımıldamamıştım bile ameliyattan çıkınca kolumun halini görecektiniz mosmor ve çok şiddetli ağrı vardı okadar canım acıyoduki ameliyatım değilde kolum ağrıyo diyodum kadın damarımı çatlatmış. üzerinden tam 3 yıl geçti ve koluma baktığımda damarımın çektiğini görüyorum sanki böyle bi çizgi varmış gibi duruyo
Resmen şok geçirdim Benim 3 arkadaşım yaptı geçen sene dogum ve pijamalarını bile hemşire giydirdi birirnin annesi ben giydiririm dedi aa olmaz şimdilik bizim bebeğimiz kızınız bizim şimiz dedi..Biride bebeği çıkaran hemşireye para vermek istedi kaynatası hemşire kabul etmedi şok geçirdim ..Ağzını burnunu dagıtırdım valla o hemşirenin arkadaşıma yapmış olsaydıı Geçmiş olsun çokça keşke şikayet edip ayrılsaydınız...Bende Ümmü Gülsüme gidiyordum çok ilgili şimdi bile görse sarılıp öpüyo benii..Birsenle kapıştık sakız yüzünden ona korktum gitmeye...Ama üzüldüm öyle muamele görmenize inanamadım okuduklarıma
Çok geçmiş olsun inanamıyorum.Şok oldum resmen.Bana yapılsa hastaneyi karıştırırdım vallahi.Belki ağrın ve narkozun etkisi bişey yapamadın.Ben normal doğum istiyorum ama dokturumu heralde göremem bile doğum esnasında.Sanırım kalabalık bir hastane.