• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal real ve ataşehir çift taraflı spor klübü devri

toruk29

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
11
1
16
İstanbul
Arkadaşlar ben 10 ay + 1 ay tesis tarafından hediye verilecek olan spor klübü üyeliğimi devrediyorum spor aktiviteleri olarak havuz, yoga, fitness, cardio, sauna, buhar banyosu, dambell, zumba dans ve bir çok stüdyo dersi bulunmaktadır. 12 yaşına kadar olan çocuklar için ise çocuk oyun alanları ve bir eğitmen bulunmaktadır. Dolayısıyla çocuğu olan arkadaşlar çocuklarıyla beraber gelebilirler. Sadece bayanlara değil beylerede yönelik olabilir. Ben bazı maddi sıkıntılarımdan dolayı çok zor durumdayım. 11 ay 1.250 tl ücrettir. Tesisten sabah 07:00-23:00 e kadar 7 gün boyunca yararlanabilirsiniz. Ayrıca üyeliğim şuan dondurulmuş durumda, yani istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.isterseniz hemen dilerseniz kışın. Maddi olarak zor durumda kalmasam asla devretmem. Ama buna mecbur kaldım. Düşünenler varsa yada çevresine önerebilecekleri çok mutlu olurum. Ilgilenen arkadaşlarımın acil mesajlarını bekliyorum :(

Back