Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muayenesi 200 lira .ama ayda 2 kez gitne hakkin var ikincisi kontrolden sayılıyor ucret alınmıyor o yüzden muayene basi 100 tl gibi oluyor cunku kontrolde de muayene oluyorsun normal. Cihazlari cok iyi bu nedenle ikili test dortlu test detayli ultrason gibi tüm hassas ölçümleri kendi yapıyor. Herseye hakim[/QUO
Gece 3 te dahi ulasmam gerekti ulastim kendisine yogun oldugu dogru o kısmi ayriArkadaşım Bülent Bey e gidiyordu.evet dediğiniz gibi bilgisi çok iyiymiş.ama acil bir durum olsa telefonla ulaşamıyormuşsun.bi de çok yoğunmuş.
Teşekkürler araştırmaya başladımemsey hastanesinde candan çelik ve orkide şancı, pendik medikal park hastanesinde de murat bozturk var. doç. kendisi tüp bebek üzerine de çalışıyor. maltepe ersoy hastanesinde de kerime aydın, kurtköy devlet hastanesinde de mine fisun ergül. bu doktorların iyi olduğunu düşünüyorum. ameliyatları başarılı ve insan ilişkilerinin iyi olduğunu bildiğim kişiler bir araştırın derim
Oya hanımla Mustafa beyi ben de duydum araştırıyorumpendik bölge Oya Baran..cok guler yuzlu ilgili..cep telefonundan bile aradiginda aninda cevap veriyor..120 lira muayene. 10 gun icinde gittiginde kontrol oluyor para vermiyosun.
okan universitesi cihan karadag..oldukca ilgili ve bilgili... 175 muayene
Pendik medical parkta dr halide yüksel var. Kadın doğum uzmanı..eğitimi,bilgisi,güleryüzü ile harika bir doktor. Tavsiye ederim.Kızlar merhaba; Kartal Maltepe Pendik civarında önerebileceğiniz memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı?memnun kalmadıklarınızı da yazarsanız fikir sahibi oluruz.ücret bilgisi verirseniz süper olur