Kartal Lütfi Kırdar İnfertilite Polikliniği-Tüp Bebek

in_cim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
903
507
Merhabalar,

İstanbul KArtal 'da lütfi kırdarda tüp bebek için görüşenler oldu mu ? Tüp bebek bölümü yokmuş ama infertilite polikliniği var.

Acaba dışarda tüp bebek yaptırmak için rapor veriyorlar mı ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim

Bende ilk kartal lütfi kırdara infertilite bölüme muayene oldum sonra Zeyneb Kamile gitmem tavsiye edildi demem oki kardeş, herkesin sorunu farklı onun için muayene olmadan demezler belki senin careni lütfü kırdarda bula bilirsin,,, tüp bebek için ne raporu??? Bilgi verirsen belki yardımcı oluruz... 3 senedir tedavi görüyoruz

Rapor alıp özelde tüp bebek yaptırmak istiyorum . Durum bu aslında. Erkek infertilitesi nedeni ile.

Rapor alıp özelde tüp bebek yaptırmak istiyorum . Durum bu aslında. Erkek infertilitesi nedeni ile.
Canım raporla ilgili bilgim yok bende ilk defa burda okudum, Devletden rapor alındığını bilmiyordum, Öyle olsa devlete bende baş vurarım tekrardan... Hahırlı uğurlu olsun yolun açık olsun inşallah,,, inşallah en kıssa zamanda güzel hayırlı haberini alırsın mutlu olursun

Allah razı olsun . cümlemize inşAllah

Siz bu hastanede tüp bebek yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…