Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kartal da kreş ariyorum

Asyazeynepim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
154
11
Merhaba arkadaşlar Istanbul kartalda kreş arıyorum. 8 aylık bir oğlum var. Dogum iznim bitti ucretsiz izindeydim ama artık ise dönmem gerekiyor. Internetten biraz baktım ama bu kadar küçükken öğrenci alan bir kurum bulamadım. Kartal ve civarında bebek alan okul var mi

Merhaba canım benim de 14 aylık bir oğlum var. Annem bakıyordu ama artık bakamayacağı için kreş arayışına geçtik. Iki hafta önce kartal mavi düşler kreş ve anaokuluna başladı. Ben çok memnununum. Basta çok tereddüt etmiştim ama alıştı çok şükür. Ben bu civarlarda çok yerler görüştüm zaten bebek alan yer çok az. Ama burası benim içime çok sindi.

Ben de bayağı bir okulu aradım ama almıyoruz dediler 8 aylık. Tam olarak yeri nerde? Bakımını nasıl sagliyorlar cocugun. Çok küçük olduğu için tereddutluyum aslında biraz ama güvenebilmek tabiki en önemlisi.

Ben de bayağı bir okulu aradım ama almıyoruz dediler 8 aylık. Tam olarak yeri nerde? Bakımını nasıl sagliyorlar cocugun. Çok küçük olduğu için tereddutluyum aslında biraz ama güvenebilmek tabiki en önemlisi.
Benin de beebegim 9 aylık .napdinz verebildinz mi memnun musunuz .bi de 2bucuk yaşında oglm var
Evde hiç duramiolar

X