Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar
14 aydır evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum yaptırdığım testte Prolaktin değerim yüksek çıktı. Kartal da bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı varmı. Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
14 aydır evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum yaptırdığım testte Prolaktin değerim yüksek çıktı. Kartal da bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı varmı. Şimdiden teşekkürler
merhaba canım,bende prolaktin mağduruyomama hiç sorun etme.ilaç ile hemen düşüyor ve hamile kalman kolaylaşıyor.ben 2.kutuda hamile kaldım(gerçi hamileliğim devam etmedi ama olsun en azından hamile kalmamda sorun olmadığı belli oldu) ben Maltepe Üniversitesi hastanesine gidiyorum.Doktorum Erdin İlter.çok memnunum.güler yüzlü,anlayışlı iyi bir adamcağız...Allah gönlüne göre versin canım.sevgiler.
ZEYNEP hanımın ayrıldığı cok oldu. Ben sema hastanesini hic bı sekilde tavsiye etmem. Cok ilgisiz kotu bı hastane. Sdc görüntüsü guzel o kadar.
Pendik Bölge hastanesini disunebilirsiniz