ACİLDİR.
İstanbul Kartal Atalar sahilde oturuyorum.
3 aylık oğlumu güvenle emanet edebileceğim, çocuklara ilgili, sevgi dolu, işini severek yapacak
Bebeğimin bakımının yanı sıra, toz alma - süpürme - yemek -ütü gibi evimin genel düzeni yapacak
Deneyim şart değil
Temiz, dürüst,
Sigara içmeyen
Sadece bakıcımız değil, oyun ablamız/teyzemiz olacak birini arıyorum.
Çalışma saatleri : Hafta içi sabah 7.00 - akşam 19.00, cumartesi günleri 10.00-14.00
İlgilenen kişiler iletişim bilgililerini verirlerse şartları görüşüp tanışmak isterim.
mrb...ben 51 yaşında,evli,2 çocuk annesiyim.çocuk bakımı ile ilgili deneyimim var. kartal esentepede oturuyorum.
size mail adresimi yazdım ama yasak oldugu için silinmiş.iletişim bilgileri verilmiyormuş.bende bu sitede yeni oldugum için bilemiyorum.bu gün eger tekrar çevrim içi olursanız akşam 7 de burdan konuşabiliriz.ben 7 de burda olacagım.iletişim bilgilerimizi veremedigimize göre başka yolu yok.iyi günler...
ACİLDİR.
İstanbul Kartal Atalar sahilde oturuyorum.
3 aylık oğlumu güvenle emanet edebileceğim, çocuklara ilgili, sevgi dolu, işini severek yapacak
Bebeğimin bakımının yanı sıra, toz alma - süpürme - yemek -ütü gibi evimin genel düzeni yapacak
Deneyim şart değil
Temiz, dürüst,
Sigara içmeyen
Sadece bakıcımız değil, oyun ablamız/teyzemiz olacak birini arıyorum.
Çalışma saatleri : Hafta içi sabah 7.00 - akşam 19.00, cumartesi günleri 10.00-14.00
İlgilenen kişiler iletişim bilgililerini verirlerse şartları görüşüp tanışmak isterim.
Merhaba,
Arayisim hala devam ediyor.
İlgilenenler ile gorusmek isterim.
Merhaba,
Arayisim hala devam ediyor.
İlgilenenler ile gorusmek isterim.
Ben çocuğunuza teyzelik yapmak isterim 05412818866 nolu telefon numarasından ulaşmanızı rica ederimArkadaşlar çok zor birşey arıyorum galiba :)
Buralarda oturan tanıdıklarınız falan da yok mu?
Benim kızdan çok memnundum. Ailevi sorunları yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldı.
Benim doğum iznim bitmek üzere, hızla sağlam güvenilir birini bulmam lazım.
Yardımlarınız bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?