Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kartal Atalar'da Bebeğime Bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

CKB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
29
0
36
İstanbul
ACİLDİR.
İstanbul Kartal Atalar sahilde oturuyorum.
3 aylık oğlumu güvenle emanet edebileceğim, çocuklara ilgili, sevgi dolu, işini severek yapacak
Bebeğimin bakımının yanı sıra, toz alma - süpürme - yemek -ütü gibi evimin genel düzeni yapacak
Deneyim şart değil
Temiz, dürüst,
Sigara içmeyen
Sadece bakıcımız değil, oyun ablamız/teyzemiz olacak birini arıyorum.

Çalışma saatleri : Hafta içi sabah 7.00 - akşam 19.00, cumartesi günleri 10.00-14.00

İlgilenen kişiler iletişim bilgililerini verirlerse şartları görüşüp tanışmak isterim.

ACİLDİR.
3 aylık oğlumu güvenle emanet edebileceğim, çocuklara ilgili, sevgi dolu, işini severek yapacak
Bebeğimin bakımının yanı sıra, toz alma - süpürme - yemek -ütü gibi evimin genel düzeni yapacak
Deneyim şart değil
Temiz, dürüst,
Sigara içmeyen

Çalışma saatleri : Hafta içi sabah 7.00 - akşam 19.00, cumartesi günleri 10.00-14.00

İlgilenen kişiler iletişim bilgililerini verirlerse şartları görüşüp tanışmak isterim.

Arkadaşlar çok zor birşey arıyorum galiba :)
Buralarda oturan tanıdıklarınız falan da yok mu?
Benim kızdan çok memnundum. Ailevi sorunları yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldı.
Benim doğum iznim bitmek üzere, hızla sağlam güvenilir birini bulmam lazım.
Yardımlarınız bekliyorum.

mrb...ben 51 yaşında,evli,2 çocuk annesiyim.çocuk bakımı ile ilgili deneyimim var. kartal esentepede oturuyorum.

mrb...ben 51 yaşında,evli,2 çocuk annesiyim.çocuk bakımı ile ilgili deneyimim var. kartal esentepede oturuyorum.

Merhaba,

ev işlerinde de yardımcı oluyor musunuz?
Çalışma saatleri de uygunsa görüşebiliriz.

Bana mail adresi ya da telefon numaranızı verirseniz size ulaşırım.
(ben yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum).

Sevgiler,

bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
yukarıda ki mail adresimden bana ulaşırsanız şartlarıda konuşabiliriz.ordan tel.numaramıda verebilirim.

size mail adresimi yazdım ama yasak oldugu için silinmiş.iletişim bilgileri verilmiyormuş.bende bu sitede yeni oldugum için bilemiyorum.bu gün eger tekrar çevrim içi olursanız akşam 7 de burdan konuşabiliriz.ben 7 de burda olacagım.iletişim bilgilerimizi veremedigimize göre başka yolu yok.iyi günler...

size mail adresimi yazdım ama yasak oldugu için silinmiş.iletişim bilgileri verilmiyormuş.bende bu sitede yeni oldugum için bilemiyorum.bu gün eger tekrar çevrim içi olursanız akşam 7 de burdan konuşabiliriz.ben 7 de burda olacagım.iletişim bilgilerimizi veremedigimize göre başka yolu yok.iyi günler...

Merhaba,

msjınızı yeni gördüm. saat 7'yi çoktan geçmiş...
Yarın akşam (cuma) saat 20.30da buradan görüşebiliriz uygunsa...

merhaba;
bende sizin yazdıgınız cevabı görmedim.siz sık kontrol etmediginiz için bir türlü konuşamadık .ben bundan sonra her akşam 20.30 da kontrol edecegim.siz de bu msj gördükten sonra her akşam msjları kontrol ederseniz büyük bir ihtimalle bir akşam karşılaşırız.böylesi daha kolay olur.iyi günler....

kartal atalarda oturuyorum.düşünürseniz beni lütfen arayın benim adım figen ***************

bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir

Son düzenleyen: Moderatör:
ACİLDİR.
Deneyim şart değil
Temiz, dürüst,
Sigara içmeyen

Merhaba,

Arayisim hala devam ediyor.
İlgilenenler ile gorusmek isterim.

merhaba ,biz ilgileniyoruz ama siteden ne telefon nede msn adresi verilmedigi için bi türlü konuşamıyoruz.eger facebook kullanıyorsanız ben size kızımın facebook adresini veriyim oradan konuşup anlaşabiliriz.yada siz bu mesajı görünce bir buluşma adresi yada sizin kullandıgınız bir facebook adresi verebilirsiniz.ben sizizn cvp yazıp yazmadıgınızı sık sık kontrol ediyorum zaten.eger böyle yapmazsak zaten size bu site üzerinde kimse ulaşamaz.çünki hiç bir iletişim adresi verilmesine izizn verilmiyor hemen editleniyor.kızımın facebook adresi ''kubra demircan''ama tabi bir çok kubra demircan oldugu için profil resminde sarışın uzun saçlı beyaz bir sandaliyede oturan siyah takım elbiseli bir erkek çocuk var.ordan tanıyıp eklerseniz sevinirim.mesajınızı bekliyorum.bu arada ben geçen sefer masajıma cvp yazdıgınız bayanım.51 yasındayım evliyim kartal esentepede oturuyorum.2 kızım var.daha öncede çocuk bakımı ile ilgili deneyimim var.ilgilenirseniz sevinirim.sevgiler....

Merhaba,

tel:
sıfır ikiyüz on altı / üçyüz seksen yedi/ doksan / otuzbeş
bana burdan ulaşın en son bu geldi aklıma alttaki mesajın sahibiyim.51 yasındayım,22 ve 19 yaşlarında 2 kızım var.deneyimim var ev işlerine de yardım edebilirim.ama ilk önce konuşmamaız lazım iyi günler.mesajımı görünce lütfen geri dönün...

Merhaba,

merhaba ,biz ilgileniyoruz ama siteden ne telefon nede msn adresi verilmedigi için bi türlü konuşamıyoruz.eger facebook kullanıyorsanız ben size kızımın facebook adresini veriyim oradan konuşup anlaşabiliriz.yada siz bu mesajı görünce bir buluşma adresi yada sizin kullandıgınız bir facebook adresi verebilirsiniz.ben sizizn cvp yazıp yazmadıgınızı sık sık kontrol ediyorum zaten.eger böyle yapmazsak zaten size bu site üzerinde kimse ulaşamaz.çünki hiç bir iletişim adresi verilmesine izizn verilmiyor hemen editleniyor.kızımın facebook adresi ''kubra demircan''ama tabi bir çok kubra demircan oldugu için profil resminde sarışın uzun saçlı beyaz bir sandaliyede oturan siyah takım elbiseli bir erkek çocuk var.ordan tanıyıp eklerseniz sevinirim.mesajınızı bekliyorum.bu arada ben geçen sefer masajıma cvp yazdıgınız bayanım.51 yasındayım evliyim kartal esentepede oturuyorum.2 kızım var.daha öncede çocuk bakımı ile ilgili deneyimim var.
tel no:sıfır ikiyüz on altı / üç yüz seksen yedi / doksan / otuz beş...beni bu numaradan arayabilirsiniz .ayrıca ev işlerinede yardımcı olabilirim.
ilgilenirseniz sevinirim.sevgiler....

Merhaba ,kartal topselvide oturuyorum. Çocuk bakıcılığı ile ilgilenen lütfen bana ulaşabilir mi ?
arzu-gursel hotmail com adresim

Arkadaşlar çok zor birşey arıyorum galiba :)
Buralarda oturan tanıdıklarınız falan da yok mu?
Benim kızdan çok memnundum. Ailevi sorunları yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldı.
Benim doğum iznim bitmek üzere, hızla sağlam güvenilir birini bulmam lazım.
Yardımlarınız bekliyorum.
Ben çocuğunuza teyzelik yapmak isterim 05412818866 nolu telefon numarasından ulaşmanızı rica ederim

Back