- Konu Sahibi gulay_gulay
-
evet neden ihbar olarak değerlendirmemişler..gençleri terörist yapmak için ayartmak normalmi oldu acaba?Bu ne bicim is... Bu haber ihbar olarak degerlendirilmeli ve bunlarin koku kazinmali, gerekirse o T dergisini de kapativersinler bir zahmet.. Herkes haberdar, oyle seyrediyorlar.. Insanin aklina bir menfaat iliskisi oldugu geliyor..
ISID Turkiye'nin her yerinde artik, her taraftan ISID hakkinda sesler duyumlar geliyor.. Oyleyken, kac tanesi yakalandi, kaci tutuklandi? Hic..evet neden ihbar olarak değerlendirmemişler..gençleri terörist yapmak için ayartmak normalmi oldu acaba?
Konyadan katılımın olduğunu ilk başta duymuştum çok üzülüyorum Rabbim akıl fikir en önemliside iman versin bir konyalı olarak ben utandım yazıklar olsun neden bu kadar sessizler acaba bişeyler dönüyor mutlaka altında
Başka diyecek bişeyim yok Allah o işıd denen örgütü yok etsin inşallah gidişat hiç ama hiç iyi değil
Haklısın Necmettin Erbakan Hizbullah gonca kuriş Allah rahmet eylesin o kadının neden öldürüldüğünü hala anlayamamdım ama mutlaka derin devlet ile ilgilidirBunlar Konya'da yeni değil ki. Necmettin Erbakan cennetten tapu dağıtıp Refah Partisi'ne oy vermeyen patetes dinindendir diye propaganda yapardı.
Hizbullah ceset evleri hangi ilde idi?
Çünkü işıdin eline silahı kendisi verdi Türkmenleri yok edin diye işin içinde petrol var bu yüzdende sessizlik diz boyuEsed katildir diye propaganda yapan bi kesim vardi. Isid icin sessizlik hakim. Sayin secilmis cumhurbaskanimizin bi plani var mi?
Çünkü işıdin eline silahı kendisi verdi Türkmenleri yok edin diye işin içinde petrol var bu yüzdende sessizlik diz boyu
Bunları anlatmaya çalıştık ama duymazdan görmezden geldiler rabbim hepsini ıslah etsin akıllarınca neyse ya yazmayayım banlanmıyayım Allaha havale edelim rabbim kötülerden korusun tüm türklerimizi türk olmayan zaten üzerine alınırBunlari gorup de hala secilmis ilk cb naralari atabilmek... insanimizi gazzeyle oyaladilar burnumuzun dibinde gercek bir savas varken. Petrolleri kurusun.
Haklısın Necmettin Erbakan Hizbullah gonca kuriş Allah rahmet eylesin o kadının neden öldürüldüğünü hala anlayamamdım ama mutlaka derin devlet ile ilgilidir
Cennetten tapumu tövbe yarabbim Allah akıl fikir versin başkada bişey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?