Kart dolandırıcılığı

Canım ben bankacıyım, bu tarz meselelerle ilgilendim bende. Bununla alakalı çekim sana ait olmadığı takdirde harcama itirazında bulunman gerekiyor. Bunu şubeden, ya da şahsen bankaların kendine ait harcama itirazı mail adresi bulunur buraya dilekçe yazar göndersiniz.

Belirtmiş olduğunuz gibi bankalar bununla alakalı iade yapmaz, prosedüre göre değişir(harcama itirazı olması durumunda iade yapar gibi, çalışma şekline ve bankaya göre değişir)

Firmaların bir kısmı da size "çekim yapılmış biz siz yada baskası mı yaptı bilemeyiz " diyecektir. Bir dönem rövaşta internet markası cekimi vardı. Yani demem o ki, Şuan firmalarla görüşmeniz iade talep etmeniz ve harcama itirazından baska yolunuz yok. Harcama itirazı cevap süresi benim mensup olduğum bankada 90-160 gün.

Çok ama çok geçmiş olsun

Bizim de aynı şey olmuştu banka hepsini tek tek iade ettirdi.boyle durumlarda banka hallediyor
Bankanın 150 tl sigortası var karşı taraf şifresiz yaptığı için iade eder bankanın işlemi uzun sürüyor
Osman Duman diye biride dolandırılmış
9bin riske atılacak bir bedel değil ondaki İngilizce metni steam a yazdım dönüş Yok hala ;(
Birde digitürk çok zorluk çıkarıyor

Hepsi çamura yatıyor zaten
İşte digitürk çok zorluk çıkartıyor 1534 tl çekilmiş steam.com İngilizce de yazdım dönen Yok trendyol dün gece dönüş yaptı hızlı al için 2 saatlik Yol gittim siparişi durdurdu bankanın itirazını bekliyor
PAYU ve ıyzı co nun numaralarına burdan hamile arkadaştan aldım onlar iade oldu

Tekrar çok geçmiş olsun. Steamden alışveriş yapmış olmaları kendi kimliklerini ve adreslerini eleverebilir. Sakin olun, inşallah yakalanırlar. Elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.
Savcılık sadece yakalıyor para iadesi yapmıyor steAm a İngilizce Metin burdum onu da yolladım dönüş Yok ;( oraya da 600 tl gitti

Dijiturk ten üyelik mi almışlar nereye bağlanmış o

Anlamadım ama siz kendiniz mi halletmeye çalışıyorsunuz.biz de öyle yapmıştık biraz uğraşmıştık ama hepsine ulaşmak kolay olmuyor.bizim de 7000 di,bir de bağış vardı içinde.biz de ondan umutsuzduk ama banka hepsini halletti.1-2 ay sürdü en fazla

Limiti kontrol için yapıyor sanırım 1 -2 liralık işlemleri bankanın umurundamı
Nasıl bir güvenlik zafiyeti 10 dk 9bin ne msj ne arama var şifresiz telefona da şifre gelmiyor

Limiti kontrol için yapıyor sanırım 1 -2 liralık işlemleri bankanın umurundamı
Nasıl bir güvenlik zafiyeti 10 dk 9bin ne msj ne arama var şifresiz telefona da şifre gelmiyor
Aynen biz de çık sinirlenmistik.bankanin suçu ,başka bir banka hemen arayıp kartınız kullanılmaya çalışıldı o yüzden iptal ettik diye aramisti bu ise sonradan arayıp kartınızdan su kadarlik islem yapılmış dedi.ama dediğim gibi bir dilekçe yazdik hallettiler

Savcılık sadece yakalıyor para iadesi yapmıyor steAm a İngilizce Metin burdum onu da yolladım dönüş Yok ;( oraya da 600 tl gitti
Steamin Türkçe sitesi var, oradan ulaşamadınız mı? Direkt olarak desteğe girdiğinizde ekran resmini gönderdiğim bölüme girilebiliyor. Orada üye olmanıza bile gerek olmadan bu sıkıntıya çözüm arayabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla...

Savcılığa vermedik ki canım, banka siz çekilen yerleri arayın dedi bizde aradık hatta morhipo teslim edilmiş vs dedi ama banka hepsini ödedi.

oraya yazdım canım altına ingilizce not düştüm Osman durmuş adlı kişiden örnek aldım
metin bu ;
ama hala geri dönüş yok
Dear Sir/Madam,
On the 26 th of December at about 15.30 a process of buying a product of 296.57tl , 59.43 tl, 12.35 tl, 18.76tl 121.60 tl , 1.63 tl, 15.64 tl ,9.84 tl was made with my credit card. But it was not me who did this shopping. I am a victim of credit card fraud. I called the bank and cancelled my credit card and started a judicial process by taking legal actions. The buying process is on the provision/authorization hold in the bank. So I request you to cancel the shopping and to return the money to my credit card. The first 4 digits of the card are *****and the last ones are ***** Card is MasterCard My name is ****** Thanks in advance.

Savcılığa vermedik ki canım, banka siz çekilen yerleri arayın dedi bizde aradık hatta morhipo teslim edilmiş vs dedi ama banka hepsini ödedi.
morhipo dan siparişi durdurdum banka itirazını bekliyor provizyondaki işlemlerin dönem içine geçmesini bekledik
bazıları muhasebeleşti birazı kaldı

Dijiturk ten üyelik mi almışlar nereye bağlanmış o
Dıgıturkplay.com olunca yurt dışı oluyormuş hiç ismini bilmediğim bir ülkeye olmuş sahte isimle isim mi xgbklmm gibi girmişler onu da iptal edecekler hızlı al da sorun var ulaşılamıyor anca mail üzerinden itirazdan sonra iade olacak dediler steam hala dönmedi Google a ulaşamadım

Bu ndir yaw ortalık dolandırıcılık tan üçkağıtçı dan geçilmiyor

Bu ndir yaw ortalık dolandırıcılık tan üçkağıtçı dan geçilmiyor
Hızlı al a da kayyum atanmış hesapları blokajlı para iadesi yapar mı bilmem o dA büyük 2700 tl hesap a parayı geçirdi oda blokaja gitti
Bakıyım yerine belki ürün alırız sorucam

Hızlı al a da kayyum atanmış hesapları blokajlı para iadesi yapar mı bilmem o dA büyük 2700 tl hesap a parayı geçirdi oda blokaja gitti
Köylü ne demiş üst üste gelmeyen belanın Allah belasını versin

Burdan faydalan arkadaşlar için yazıyorum;
Bunu yapan çocuğu buldum 15 yaşında net cafe den yapıyor Bodrum da arkadaşlarının kimliğini almış bana kargo geliyor alamıyorum diye onların adına alıyormuş Bodrum savcılığına da o çocuklar başvurdu inş başka kimseye yapamaz let go dan satmış bazı ürünleri bizimkiler eline geçmedi

Banka ne yaptı iade ettimi paranızı.

Banka ne yaptı iade ettimi paranızı.
Banka geçici iade etmiş 180 gün sürüyor çok yavaş çok geç işliyor tabi işlem işimiz onlara kalsa bu sürede ürünler karşılanır alır satar bile alıp satmıştı zaten önceden başkalarına yapıp
Ben bir çoğunu sitelerden iade ettirdim 3 bin gibi rakam var şimdi inş onlarda dönecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…