Kart dolandırıcılığı

4000 tl çekmişlerdi bir de insaflı davranmışlar taksit yapmışlar, hatta morhipo ürün teslim edildi bile demiş. 10 gün sürmedi aldık
Altın almışlar ta karşıya geldim çoğu iptal etti digitürk zorluk çıkarıyor savcılığa gidicem telefon numaralarını aldım kapalı isimler hep değişik

4000 tl çekmişlerdi bir de insaflı davranmışlar taksit yapmışlar, hatta morhipo ürün teslim edildi bile demiş. 10 gün sürmedi aldık
Şifresiz yapıldığı için belki ama bilgileri kullanıcı saklamalı vs diyorlar işte uğraşıyorum uyumadım Allah o kadar çalış bir dk kada çalsınlar

Şifresiz yapıldığı için belki ama bilgileri kullanıcı saklamalı vs diyorlar işte uğraşıyorum uyumadım Allah o kadar çalış bir dk kada çalsınlar
Senin haberin yokken yapılan alışverişten banka sorumlu sana paraya iade edecek olan yer bankadır onlar sorumlu galiba birçok yerden alışveriş yapılmış.

Bankadan bankaya fark mı ediyor bu prosedür? Yakın zamanda bizim de başımıza geldi. Mesaj gelmişti ödemeye ilişkin, hemen bankayı aramıştık ulaşamamıştık. 2-3 gün sonra ekstreye bakınca 600tl bilgimiz dışında harcama gördük. Tekrar bankayı aradık ve hemen kartımızı iptal etmemizi tavsiye ettiler. Ardından bir dilekçe yolladılar, doldurup geri gönderdik. Bu tarz çok şikayet aldıklarını söyledi bankamız ve paramızı çok kısa bir sürede iade ettiler. (Baya bilindik bir site kaynaklı çok şikayet alıyorlarmış hatta) Akabinde de yeni kart gönderdiler. Siz niçin bankanızla iletişime geçmek yerine tek tek harcama yapılan birimlere ulaşıyorsunuz? Hangi bankanın kartıydı çok merak ettim, bankanız bizim sorumluluğumuz dışında falan mı dedi?

çok geçmiş olsun..kartlar mail ordere kapalı ikende böyle birşey yapılabiliyormu
Kredi kartınızın mail order ve aynı zaman da sanal pos işlemlerinin her ikisine de kapalı olması gerekiyor. İki işlemde mesafeli satışta kullanılan iki farklı yöntemdir.
Her ikisine de kapattırın.

Kredi kartınızın mail order ve aynı zaman da sanal pos işlemlerinin her ikisine de kapalı olması gerekiyor. İki işlemde mesafeli satışta kullanılan iki farklı yöntemdir.
Her ikisine de kapattırın.
İşlem yapacağında açılmalı eşim hiç umursamıyorum işte sonuç

Hiçbir Banka kredi kartı sözleşmeleri gereği, sorumluluğumuz dışındadır diyemez.
Hiç uğraşmadan iadeyi Bankadan alarak, savcılığa ayrıca başvurabilirdi. Konu sahibi neden böyle yorucu bir yöntem izlemiş, bunu ben de anlayamadım ama nedeni Banka kaynaklı değil ona şüphe yok.

Halen provizyondaki harcamalar kısmında gözüküyor ise çalıntı ihbarı ile kartı kapattırırsanız alışverişler direk iptal oluyor

İşlem banka tarafından onaylanmış ise yine çalıntı ihbarı yapıp bankadan itiraz dilekçesi yazmayı ertelemeyin

Sitelere ulaşabilirsiniz umarım

Suç duyurusundada bulunursanız kimlik tesbiti yapılıyor
Yapanda cezasız kalmamış olur

Bundan sonra sanal kart oluşturup net alışverişlerinizi o kart üzerinden yapın
Bilgi kopyalama olsa dahi limit sıfır olacağı için birşey yapamazlar

konu sahibi yorucu işlemi bir an önce işleri halolsun diye izledi
9 bin lira az buz bakiye değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…