- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
annekusu hepsini geri almış banka iade etmiş.
Altın almışlar ta karşıya geldim çoğu iptal etti digitürk zorluk çıkarıyor savcılığa gidicem telefon numaralarını aldım kapalı isimler hep değişik4000 tl çekmişlerdi bir de insaflı davranmışlar taksit yapmışlar, hatta morhipo ürün teslim edildi bile demiş. 10 gün sürmedi aldık
Şifresiz yapıldığı için belki ama bilgileri kullanıcı saklamalı vs diyorlar işte uğraşıyorum uyumadım Allah o kadar çalış bir dk kada çalsınlar4000 tl çekmişlerdi bir de insaflı davranmışlar taksit yapmışlar, hatta morhipo ürün teslim edildi bile demiş. 10 gün sürmedi aldık
Senin haberin yokken yapılan alışverişten banka sorumlu sana paraya iade edecek olan yer bankadır onlar sorumlu galiba birçok yerden alışveriş yapılmış.Şifresiz yapıldığı için belki ama bilgileri kullanıcı saklamalı vs diyorlar işte uğraşıyorum uyumadım Allah o kadar çalış bir dk kada çalsınlar
Peşini bırakmamak lazımAynen bir yakınımın başınada geldi banka geri iade etti.
Zaten nasıl iş anlamadım ek ufak işlemde telefona şifre geliyorPeşini bırakmamak lazım
Zaten nasıl iş anlamadım ek ufak işlemde telefona şifre geliyor
Bunda limit bitiyor diye gelmiş bende bankacılık yaptım bizde şifre giderdi[/QUOTEBen ilgili tüm yerlere şikayette bulundum.Öncelik olarak bankayı arayıp mail ve faks yolu ile harcama itirazında bulunmalısınız.Ben şikayetvar sitesine de şikayette bulundum.Bankanın müşteri hizmetlerini,ayrıca haklı müşteri hattını arayın.Size herhangi bir sms,mail atmadan bu alışverişlere nasıl müsade ettiklerini sorun,hakkınızı arayın,mutlaka dönüş alacaksınız.Benim sıkıntım bir haftadan kısa sürede çözüldü,hatta bu kadar çabuk olabildiğine şaşırdım.Sakin olun,sonuna kadar haklı ve mağdursunuz,mutlaka olumlu sonuçlanır diye ümit ediyorum.
Yukarda yazmışltım ama görmediniz sanırım
Çok iyi yapmışsınız,hadi bakalım hayrolsunBDDK ya yazdım MasterCard a şimdi savcılıktayım 1 i bekliyorum
Kredi kartınızın mail order ve aynı zaman da sanal pos işlemlerinin her ikisine de kapalı olması gerekiyor. İki işlemde mesafeli satışta kullanılan iki farklı yöntemdir.çok geçmiş olsun..kartlar mail ordere kapalı ikende böyle birşey yapılabiliyormu
İşlem yapacağında açılmalı eşim hiç umursamıyorum işte sonuçKredi kartınızın mail order ve aynı zaman da sanal pos işlemlerinin her ikisine de kapalı olması gerekiyor. İki işlemde mesafeli satışta kullanılan iki farklı yöntemdir.
Her ikisine de kapattırın.
Hiçbir Banka kredi kartı sözleşmeleri gereği, sorumluluğumuz dışındadır diyemez.Bankadan bankaya fark mı ediyor bu prosedür? Yakın zamanda bizim de başımıza geldi. Mesaj gelmişti ödemeye ilişkin, hemen bankayı aramıştık ulaşamamıştık. 2-3 gün sonra ekstreye bakınca 600tl bilgimiz dışında harcama gördük. Tekrar bankayı aradık ve hemen kartımızı iptal etmemizi tavsiye ettiler. Ardından bir dilekçe yolladılar, doldurup geri gönderdik. Bu tarz çok şikayet aldıklarını söyledi bankamız ve paramızı çok kısa bir sürede iade ettiler. (Baya bilindik bir site kaynaklı çok şikayet alıyorlarmış hatta) Akabinde de yeni kart gönderdiler. Siz niçin bankanızla iletişime geçmek yerine tek tek harcama yapılan birimlere ulaşıyorsunuz? Hangi bankanın kartıydı çok merak ettim, bankanız bizim sorumluluğumuz dışında falan mı dedi?
Halen provizyondaki harcamalar kısmında gözüküyor ise çalıntı ihbarı ile kartı kapattırırsanız alışverişler direk iptal oluyorArkadaşlar dün kartımızdan 9 bin çekilmiz Türk sitelere ulaşmaya çalışıyorum trendyol iadeyi yaptı çok küçük bir meblağ ama sağolsunlar bikaç site var bunlara ulaşan varsa veya bilen bana mesaj atabilir mi banka değil o siteler iade ediyor bilmeyen lütfen yazmasın yardım rica ederim
hızlı.com bu site den
buldum buldum dan altın kolye almışlar
Digitürk zorluk çıkarıyor
www.steampowered.com
PAYU_TR
IYZICO
STEAMGAMES.COM
Google supercell
@Kazen
@Mune konum kurallara aykırı ise kapatın arkadaşlar özelime mesaj atabilirseniz konu kapanmasın hesaplara geçmeden iade isteyeceğim
konu sahibi yorucu işlemi bir an önce işleri halolsun diye izlediHiçbir Banka kredi kartı sözleşmeleri gereği, sorumluluğumuz dışındadır diyemez.
Hiç uğraşmadan iadeyi Bankadan alarak, savcılığa ayrıca başvurabilirdi. Konu sahibi neden böyle yorucu bir yöntem izlemiş, bunu ben de anlayamadım ama nedeni Banka kaynaklı değil ona şüphe yok.
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?