• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kart dolandırıcılığı

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.326
248
Arkadaşlar dün kartımızdan 9 bin çekilmiş
Türk sitelere ulaşmaya çalışıyorum trendyol iadeyi yaptı çok küçük bir meblağ ama sağolsunlar bikaç site var bunlara ulaşan varsa veya bilen bana mesaj atabilir mi banka değil o siteler iade ediyor bilmeyen lütfen yazmasın yardım rica ederim
hızlı.com bu site den
buldum buldum dan altın kolye almışlar
Digitürk zorluk çıkarıyor
www.steampowered.com
PAYU_TR
IYZICO
STEAMGAMES.COM
Google supercell
Kazen Kazen
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konum kurallara aykırı ise kapatın arkadaşlar özelime mesaj atabilirseniz konu kapanmasın hesaplara geçmeden iade isteyeceğim

Son düzenleme:
Steampowered ve steam games aynı şey, online oyun satın almak için olan bir site. Türkçe sitesine girin, destek bölümüne girin oradan. Ekran resmini eklediğim yere geleceksiniz. Oradan size yardımcı olurlar. Diğerlerini bilmiyorum malesef. Bankayı mutlaka haberdar edin. Çok geçmiş olsun...

Eklentiler

• Screenshot_20161227-083732.png
    Screenshot_20161227-083732.png
    121,1 KB · Görüntüleme: 166
Buraya banka ya bddk ya ilettik savcılığa gideceğim bugün altın vs paraya kolay dönüşen şeyler alıyormış diğer sitelerden sakın olmam lazım panikle kilitleniyorum

Tekrar çok geçmiş olsun. Steamden alışveriş yapmış olmaları kendi kimliklerini ve adreslerini eleverebilir. Sakin olun, inşallah yakalanırlar. Elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.
Trendyol verdi iki isim savcılık bulur ama ellerine ütün geçerse kimbilir kim almak zor

payu ve ıyzıconun sitelerinde ulaşım var oraları ararsanız sizlere yardımcı olabilirler. O tür sanal pos kısımlarını e ticaret işi yapan yerler kullanır en azından gec kalınmadan yani asıl sahibine para gecmeden size iletebilirler

Ekim ayında bizde de aynı sorun oldu ve banka hepsini 10 gün içinde iade etti. Bizde de MORHIPO , APPLE ve KOTON vardı. Iyzıco da ARMUT .COM temizlik firmasını bende çalıştım onlarla o yüzden biliyorum.

Biz bütün kartları nete kapadık bu sıralar inanılmaz oluyormuş bu tür olaylar. Bizim kart Y.K.B idi.

3 isim e ulaştım terörist ismi gibi numara kapalı :(
altın almış

payu ve ıyzıconun sitelerinde ulaşım var oraları ararsanız sizlere yardımcı olabilirler. O tür sanal pos kısımlarını e ticaret işi yapan yerler kullanır en azından gec kalınmadan yani asıl sahibine para gecmeden size iletebilirler
canım numara ne mail attık numarasını biliyormusun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-bilgim-haricinde-alisveris-yapilmis.976154/

Bu arkadaş da benzer bir olay yaşamış, belki yardımcı olur size.
Merhaba;konu sahibi benim.Ben ilgili tüm yerlere şikayette bulundum.Öncelik olarak bankayı arayıp mail ve faks yolu ile harcama itirazında bulunmalısınız.Ben şikayetvar sitesine de şikayette bulundum.Bankanın müşteri hizmetlerini,ayrıca haklı müşteri hattını arayın.Size herhangi bir sms,mail atmadan bu alışverişlere nasıl müsade ettiklerini sorun,hakkınızı arayın,mutlaka dönüş alacaksınız.Benim sıkıntım bir haftadan kısa sürede çözüldü,hatta bu kadar çabuk olabildiğine şaşırdım.Sakin olun,sonuna kadar haklı ve mağdursunuz,mutlaka olumlu sonuçlanır diye ümit ediyorum.

bankaya ulaşın, kartı iptal edin, harcama itiraz formu göndersinler mail olarak, çıktılarını alıp doldurup bankaya iletin. siz şirketlere ulaşsanızda bir sonuç elde etmeniz zor. kaldı ki bu tarz sahte işlemlerde firmalarda önemli ölçüde sahte veya şirket ismi uydurma.

Hızlı al a gidiyorum banka ödeme gerçekleştirir ürün ellerine geçerse bankanın yükümlülüğü Yok

Ekim ayında bizde de aynı sorun oldu ve banka hepsini 10 gün içinde iade etti. Bizde de MORHIPO , APPLE ve KOTON vardı. Iyzıco da ARMUT .COM temizlik firmasını bende çalıştım onlarla o yüzden biliyorum.

Biz bütün kartları nete kapadık bu sıralar inanılmaz oluyormuş bu tür olaylar. Bizim kart Y.K.B idi.

Hızlı al a gidiyorum banka ödeme gerçekleştirir ürün ellerine geçerse bankanın yükümlülüğü Yok

annekusu annekusu hepsini geri almış banka iade etmiş.

Back