• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kars'ta kaybolan 9 yaşındaki Sedanur'un cansız bedeni bulundu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Son dakika... Sedanur'dan acı haber geldi

5ba5e4a27152d824181e6586.jpg

Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu. Kars Valisi Rahmi Doğan, ''Öldürüldüğü kesin. Üzeri taşlarla örtülmüş'' dedi.

Vali Doğan, Sedanur'un cesedinin bulunduğu bölgede daha önce arama yapıldığını ama cansız bedenin orada mı olduğunu, yoksa sonradan mı getirildiğinin de araştırıldığını söyledi.

Ayrıntılar birazdan...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-sedanurdan-aci-haber-geldi-40964239

Ne istiyorsunuz bu meleklerden yaa neee..
Allah aşkına bu çocuğun kime ne zararı olur.. Şerefsizler Allah belanızı versin.

Yeter artık ya. Tiksindim artık insanlardan. Neden öldürürsün ki kesin tecavüz. Küçücük çocuğa kalkan yerler kopsun inşallah. Artık ağır bi ceza gelmeli. Bunlar hapse konup beslenmemeli

Yeter artik .Assinlar yasamasin boyleleri .Bide on sene sonra cikar gezer .Şüphelinin biri zaten daha once kız kacirmis denetimli serbestlikle gezip tozuyo .Denetimli serbestlik nedir kafam almiyo .
Git suç işle geri gel .

14-15 yaşında falandım babamın dayısının eşinin abisi kucağımdaki bebeği sevme bahanesiyle göğüslerimi okşamıştı kardeşimide kuzenimide böyle taciz etmiş şerefsiz önce kırktum bişey semedim sonra bidaha onun olduğu yere gitmedim yalnız olsak acaba ne yapardı annembabam varken taciz etti onun bunun çocuğu.
Yazık yavruya ne istedin günahsızdan tecavüzde etmişlerdir alkahım nasıl dayandı yavrum acaba küçücük bedeniyle :KK42: bunları varya idam falanda yetmez vericekşer annelerin eline biz biliriz onların cezasını en iyi şekilde vermeyi

Cezanızı, belanızı bulun adi pislikler. Çekin pis ellerinizi çocuklarımızın üstünden!!!!

Hala kulaklarımda annesının '' Havvanur'la Mustafa'yı gönderın belki korkuusundan çıkmıyodur , saklanıyodur dediği geliyor ..
Allahım ne zor Allahımm :olamaz:

ÇEKIN O PIS ELLERINIZI.. MASUM..SAVUNMASIZ..GÜNAHSIZ YAVRULARIN ÜZERINDEN..YETERRRR..

Ah yavrum ah şu çocukların çektiği nedir ne. :kızgın:

olan hep masumlara oluyor,pislikler elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyor yeni kurbanlar bulmak için.

Back