karşınızdakinin ıp numarasını almak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
evt arkadaşlar karşınızdaki kişinin ıp numarasını almak istiyorsanız biraz uzun ama hepinizin anlayacagı işlemler www.slaytube.com karşınızdaki kişiye bu adrese girmesini söylüyorsunuz girdikten sonra print screen e basıp paintte kopyalayıp size atmasını söylüorsunuz ve almış gönderdigi resimde sag üstte ıp numarası yazıo ordan alabilrisniz artık ıp numarası alınınca birçok şaka yapabilirsiniz kendi ıp numaranızda www.ipadresim.com
dan alabilirsiniz yeni ögrendim hemen paylaşmak istedim emege saygı yorumları beklioruma.s.

ben bunu yaparsam başkasına çakar ki niye istiyorsun filan der onun haberi oılmadan almak için hotmailde bişiler var onu yapmıştım ben mail atarsa ip numarası gözüküyor :icecream:

ben bunu yaparsam başkasına çakar ki niye istiyorsun filan der onun haberi oılmadan almak için hotmailde bişiler var onu yapmıştım ben mail atarsa ip numarası gözüküyor :icecream:

nasıl bişiler anlatsana yavffffffffff:1hug:

öle yaptığın zaman karşındaki çok saf olmalı ki o siteye girip sayfa açıldığında printscreen yapıp sana o fotoyu atsın.Karşımdakine ben bunları yapacan desem hadi de get lan işine der bana:) daha kısası yokmu kızlar

var olmazmı:)
msnde konşurken size bişey yazmasını bekleyin o yazdığında sayfası yanıp sönmeye başlar..
sonra başlat->cmd->netstat -an dein alın ıp adresini:)

var olmazmı:)
msnde konşurken size bişey yazmasını bekleyin o yazdığında sayfası yanıp sönmeye başlar..
sonra başlat->cmd->netstat -an dein alın ıp adresini:)

Bunu biraz daha açık yazar mısın?Ben bulamadım:sm_confused:

hım haliyle orda birsürü şeyler çıkacak..
bizim asıl aradığımız established gibi bşi var orda onun karşısındaki 2 harfle başlayan kurbanın ıp adresi olacak
malzemeler:
msnde konuşacak bir arkdaş
sonra bize yazı yazması(ki hani açmadan onun sayfasının görev çubuğunda yanıp sönmesi)
çalıştır komudu
sonra aç yazan yere cmd komutu (artık elimizde siyah bir ekran var)
ondan sonrada çıkan ekranda en altta dioki C: ...sys eh işte oraya netstat-an yazıosun okdar:)
umarım daha bi açıklayıcı olmuştur:)

not:söylemeyi unuttum bu ıp adreslerin o sırada çok çıkması başka adreslerinde açık olmasından..

ben bu netsat seyini biliom da siyah ekran hemen kayboluo neden ki

............ben hala bişi anlamadım

yaaa oldu benımkı bılgısayar dehası.mumkun deıl ymez.gercı ıstersem kendısı verır bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…