Karşımda oluşan kalabalık

Bikahvebisohbet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
209
67
40
Merhaba kk.
Mesleğime katkısı olsun diye bir iş insanlarının bulurduğu derneğe üye oldum. Malesef yanlış bir kişi ile arkadaşlık yaptım ve olaylar öyle de devam etti. Kadın çok bağımlı bir karakterdi önce çevremdeki herkesi bana kötüledi. Denğesiz hareketlerini fark edince kendimi ondan çektim. Hatta ilişkiyi bıçak gibi kestim ama bu onu çok acıttı ve bana kötülediği kim varsa hepsiyle çok sıkı dost oldu. Yani en azından öyle görünüyorlar benle konuşmayan kim varsa şuan onunla ve sanırım dedikodumu yapıyor ki bana karşı bir mobbing hissediyorum. Dernekte sevilen biriyken dışlanmaya başladım. Yönetim de dahil buna.
Bu arada mesleğime de bir katkısı oldu maddi anlamda.
ama dernekteki motivasyonumu kaybetmiş hissediyorum toplantılara gitmiyorum. Bir süre uzaklaşsam mı tamamen ayrılsam mı ne yapsam bilmiyorum.
Dert gibi görünmüyor belki ama hayatımın büyük çoğunluğunu kaplıyordu bir zamanlar bu dernek faaliyetleri.. :/

Çok sıkı dost olanlar da yakın zamanda anlayacaktır sıkıntılı biri olduğunu ve uzaklaşacaklardır sizin gibi diye düşünüyorum. Böylece etkisinden çıkacaklar. Duygusal davranmayın faaliyetlerinize devam edin bence .

Nooldu ya foton gitti yorum yapacaktık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…