- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Galiba öğrencisin. :) Her neyse, sevilme ihtiyacı hissetmek her insanın doğasında vardır ama senin için braz fazla galiba bu eksiklik.
Kişiliğini daha sağlam hale getirmeye çalış bence. Başkasına bağımlı olmak güzel bir duygu değildir. Sen birilerine bağımlı olmak istiyorsun ee hayatındaki o insan da bi gün giderse ne yapacaksın peki? Ne olacak hayat senin için?
Sürekli her erkek için yas mı tutacaksın? :) Umursamaz olmayı ve güçlü durmayı öğrenmen gerekiyor.
Ayrıca anladığım kadarıyla seçici birisi değilsin. Küçük şeylerden büyük anlamlar çıkartmayı bırakmalısın. Hayat daha kolay olur :)
Okb var her seyi kafaya takiyorum. Resmen hayata 10-0 geride baslamisimIyi düşün herseyi geride bırakmaya bak ne kadar kafaya takarsan o kadar rahatsizlanirsin
Olur evet ama hayata olumlu bakmadıkca hic bir sey iyi gitmezOkb var her seyi kafaya takiyorum. Resmen hayata 10-0 geride baslamisim
Bir zamanlar baktim da ne oldu? Yine kotu oldum kazik yedim.Olur evet ama hayata olumlu bakmadıkca hic bir sey iyi gitmez
Guvenme fazla etrafina mutlu olacağın seyler yapBir zamanlar baktim da ne oldu? Yine kotu oldum kazik yedim.
Bir yerde bulusmadim o kiz yalan yanlis seyler uydurup bana karsi kiskirtti. Sonra da instagram adresimi vermispöfff sen öğretmeninin akrabalarıyla nerde buluştun tanıştın da bi de üstüne kavga ettin?ne alaka?...
bence sen kendin olumsuzlukların içine atlayıp işleri düzeltemeyince de ağlayan birisin
Bir yerde bulusmadim o kiz yalan yanlis seyler uydurup bana karsi kiskirtti. Sonra da instagram adresimi vermis
Evet oyle oldu. Kiz hocayla arami acmak icin oyun oynadi. Cunku ben o hocanin sevdigi ogrencilerindendim aramiz iyiydi. Sonra kiz beni her yerden engellediişte nasıl oldu o mesela? öğretmenin olsa desem hergün yüzyüze geliyorsun, öğretmenin akrabaları dı dının dı dı sı..kırk yıl arasan bulamazsın dank diye..öğretmeninin akrabasıyla bir insan neden ,nasıl papaz olur?
kız durup dururken öğretmeninin akrabalarıyla tanıştı sonra da seni onlara kötüleyip instagramını mı verdi? bu mudur?
şu yazdıklarımı bi baştan aşağı oku,elle tutulur yanı var mı.. anlatmadıgın şeyler var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?