karsılıksız sevdınızmı ...

E

EU1

Ziyaretçi
ınsan neden kendını sevmeyen iten hatta yokmus gıbı davranan bırını sevmeye devam eder.o asla tavız vermedıgımız gururumuza ne olur.neden bızı seveyen bır adama tutkuyla baglanırız.yada cekıp gıttıgında hayat tam anlamıyla bır cehenneme döner.her konuda başarılı olan bız kadınlar neden konu aşk olunca sınıfta kalıyoruz.bu sorulara ben cevap bulamıyorum peki ya siz ne dersiniz. neden bize acı cektıren adamlara aşık oluyoruz....???senağlama

:çok üzgünüm:Aaah,aaah..O sorunun cevabını bir bulabilsem ben..Neden kendimize acı çektiririz,zorun hatta imkansızın peşinden gideriz?ooof,oof...:1no2:

çünkü kaçan kovalanır elde ettiğimiz her şey bir süre sonra cazibesini kaybeder ama ulaşılmaz olan, elde edemediğimiz şeyler her zaman bizi çeker bu sadece aşkta değil her konuda böyledir

Sizi bilmem ama ben beni seveni bile çok zor sevebiliyorum. Karşılıksız sevmekse bana çok daha uzak! Her daim ilgi,sevgi,aşk,saygı beklerim. Birazcık eksildiğini hissetsem hemen soğurum. Kaçanı kovalayamam ben...

hic karsiliksiz sevmedim ben.. daha dogrusu kimse bana o gøzle bakmadan ben kimseye o gøzle bakmadim bugune kadar, herkes arkadasim abim olmustur benim gøzumde,

ama bunlardan cogu bana kardes veya arkadas gibi degilde baska gøzle bakanlar olmuslardir.. bazen iyiki olmus diyorum, bi birliktelik yasamasamda øle karsilikli bakismalar falan tatliydi

bazilarindaysa keske o gøzle bakmasaydida arkadasligimiz devam etseydi diyorum.

ama en son øle olan bana gøre arkadasim olan sonra bana asik olan benide kendine asik eden su anki kocacim:)

Ama asla buyuk konusmam, kocama delidivane asigim Allah bozmasin, ama yinede asla asla demem.. ya basima gelirse ??

Allah korusun.

Arkadaslarinda dedigi gibi, kacan tatli gelir insana..

Evet hepimizin platonik bir aski olmustur genellikle,cevap;evet sevdim.

sevdiğini sanarsın ama onun için anlık bi hevessidir başından beri yalanmış sevgisi ya seni ya kendni kandrmıştr seviyorum diye tabi aşkın gözü kör olunca senin aşkında karşılıksız oluo buda adama koyuyo

olmazmı bi tane olmuştu lise yıllarımdı o günler aklıma geldi çok komiktim yaa

hangimiz sevmedikki karşılıksız ama inan neden seviyoruz bilmiyorum cevabı bulan banda söylesin

ben de eski sevglim beni terk edince onu daha çok sevmeye başlamıştım:Roflol: ne kadar üzerse o kadar çok seviyodum ya bencde genelde var bu kadınlarda

çünkü kaçan kovalanır elde ettiğimiz her şey bir süre sonra cazibesini kaybeder ama ulaşılmaz olan, elde edemediğimiz şeyler her zaman bizi çeker bu sadece aşkta değil her konuda böyledir

o ulaşamadığımız şeylere ulaştıktan sonra eğer cazibesini kaybediyorsa gerçekte istememişizdir ozaman o aşk değil anlık bir hevestir gerçekten aşık olsalar hemen vazgeçemezsin ondan haksızmıyım....fisfisfis :çok üzgünüm: :sm_confused:

evett benimde ortaokulda olmuştu platonik aşkım:)))

şuan imzamdaki çocuğu öyle platonik seviyorum işte :Roflol:

bir de mavi gözlü siyah saçlı çocuklara dayanamıyorum :Roflol: görür görmez aşık oluyorum ama onlara aşk denmez.. geçici şeyler..

X