• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıklı fallaşalım kızlar

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
485
195
103
Bandırma
2,5 seneye yakınır kahve falıyla ilgileniyorum.Sezgilerim kuvvetlidir hissettiğim olur genelde Burada şuana kadar 12-13 kişiye karşılıklı fal baktım.İçlerinden 2-3 kişiye karşılıksız, enerjilerimiz tuttuğu için baktım.Sezgilerimden faydalanarak kahve falı bakıyorum.Genelde gördüklerim çıkıyor ☺️ Demem o ki, karşılıklı fallaşalım kızlar.Fal bakmayı bilenlerle, bu postun altında toplanalım, birbirimize faydamız dokunsun

2,5 seneye yakınır kahve falıyla ilgileniyorum.Sezgilerim kuvvetlidir hissettiğim olur genelde Burada şuana kadar 12-13 kişiye karşılıklı fal baktım.İçlerinden 2-3 kişiye karşılıksız, enerjilerimiz tuttuğu için baktım.Sezgilerimden faydalanarak kahve falı bakıyorum.Genelde gördüklerim çıkıyor ☺️ Demem o ki, karşılıklı fallaşalım kızlar.Fal bakmayı bilenlerle, bu postun altında toplanalım, birbirimize faydamız dokunsun

Merhaba,
Ben de 3 lu tarot aciyorum.sorulara gore yanitliyorum.merak ediyordum acaba kahve fali karsiliginda tarot 3 lu dokumu yapabilirim size?
Yorumlarinizi bekliyorum
Tesekkurler
Tarotsem

bende çok meraklıyım fallara arada bakarım ama nasıl deyim herkese bakamıyorum frekansın uyması lazım

Back