falanca_23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 126 60 7 Haziran 2015 Konu Sahibi falanca_23 #1 arkadaşlar bana herhangi bir fal bakana tarot falı bakacağım. özelden mesajlarınızı bekliyorum :) fala inanma falsız da kalma demişler :)
arkadaşlar bana herhangi bir fal bakana tarot falı bakacağım. özelden mesajlarınızı bekliyorum :) fala inanma falsız da kalma demişler :)
M Misbond Guru Kayıtlı Üye 27 Aralık 2009 1.007 219 41 24 Temmuz 2015 Konu Sahibi falanca_23 #2 denizaydenizay .!.: arkadaşlar bana herhangi bir fal bakana tarot falı bakacağım. özelden mesajlarınızı bekliyorum :) fala inanma falsız da kalma demişler :) Genişletmek için tıkla... cnm sen bana baktrdn bana bakmadn faln bekliyorum
denizaydenizay .!.: arkadaşlar bana herhangi bir fal bakana tarot falı bakacağım. özelden mesajlarınızı bekliyorum :) fala inanma falsız da kalma demişler :) Genişletmek için tıkla... cnm sen bana baktrdn bana bakmadn faln bekliyorum
Nalet Kaynana çok cahilsin keşke ölsen Kayıtlı Üye 10 Kasım 2015 2.900 3.258 13 Haziran 2016 Konu Sahibi falanca_23 #3 denizxxx .!.: cnm sen bana baktrdn bana bakmadn faln bekliyorum Genişletmek için tıkla... herkese aynısını yapıyor, inanmayın buna.
denizxxx .!.: cnm sen bana baktrdn bana bakmadn faln bekliyorum Genişletmek için tıkla... herkese aynısını yapıyor, inanmayın buna.