- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
-
- Konu Sahibi chopinnocturne
Merhabalar çok küçüklüğümden beri sezgilerim cok güçlüdür ve ne desem çıkar. Yani doğuştan fal bakma yeteneğim var. Eğer isterseniz karşılıklı bedava fal bakabiliriz. Ama bir şartım var karşılıklı olsun. O zaman fincan resimlerimi atiyorum. İlişkim yok ama aşık olduğum var. Karşılıklı duygular gibiEki Görüntüle 1471525 Eki Görüntüle 1471522 Eki Görüntüle 1471519 Eki Görüntüle 1471517 Eki Görüntüle 1471516
Merhabalarr çokçok teşekkurler. Peki su an aşık olduğum kişi ile ilgili ne gözüküyor ?Yorumlarsaniz sevinirim
canim rica ederim simdi verdigim harflerden birine uyuyosa özellikle ç harfi gibi hissettim ben dogrudur degildir bilmiyorum ama bu kisinin sana ilgisi var ama cok aktif göremedim simdilik görüsmeler konusmalar var ama net adim atmasi icin sanki cesaretsiz gibi duruyor en azindna bu fal icin böyle idi yarinin ne getircegi belirsizMerhabalarr çokçok teşekkurler. Peki su an aşık olduğum kişi ile ilgili ne gözüküyor ?
Hemen bakiyorim falınıza
Yorumlarsaniz sevinirim
Bir komuda kafanız o kadar karışmış ki resmen öyle kara kara düşünüyorsunuz ne olacak diye. Kendinizi büyük bir cıkmazdaymış gibi hissediyorsunuz. Ama size birden bire o sıkıntı çektiğiniz konu ile ilgili çok güzel bir kapı açılacak. Tek yapmanız gereken sabırla beklemek. Çok sevineceğiniz bir olay olacak. Resmen kalbinizin tam ortasında güller açılacak. Bu günlerde kendinizi çok hırpalamışsınız. Biraz kendinize vakit ayırmalısınız. Ve üzerinizde nazar var. Falınıza bakarken kaç defa esnedim :) kurşun doktürmelisiniz bence :)
Bir ortama girdiğinizde hemen insanlarım dikkatini çekiyorsunuz. Hani derler ya şeytan tüyü var diye. İşte öyle bir şey var sizde.ilişkiniz varsa ilişkinizde yepyeni ve çok guzel bir kapı gözüküyor. Sanki ilişkiniz dallanıp budaklanacak. İlişkiniz yok ise yeni bir ilişkiye başlayacaksınız. Ve sanki kalabalık bir ortamda bulunacaksınız düğün, parti gibi. Orda o kişiyi bulabilirsiniz :))
İş konusu olacak :) ama sabredersen, sevgilide çok kalabalik bir ortamda bulunacaksin, orda olacak:))saol canim tesekkür ederim i$im yok sevgilimde yok
insallah i$ bulurum
Canim o harf bazen karisiyo bende C ise dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklikİş konusu olacak :) ama sabredersen, sevgilide çok kalabalik bir ortamda bulunacaksin, orda olacak:))
Aslinda benimde sevdiğim adamda ç harfi yok hahaaha :) ama c harfi var ilk isminde :)
Zaten yaklaşık olarak her gün konuşuyoruz :) iki defa da buluştuk :))Canim o harf bazen karisiyo bende diy
Canim o harf bazen karisiyo bende C ise dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklik
Saol canim iyi dileklerin icin insallah sende bu kisiye kavusursun net iletisiminiz oldugu takdirde bu kisi zaten ilgisi var hersey aciga cikacaktir ..
dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklik
Saol canim iyi dileklerin icin insallah sende bu kisiye kavusursun net iletisiminiz oldugu takdirde bu kisi zaten ilgisi var hersey aciga cikacaktir ..
Canim o harf bazen karisiyo bende C ise dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklik
Zaten biz devamli konuşuyiruzCanim o harf bazen karisiyo bende C ise dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklik
Tabiki bakarım ama karşılıklı :))Banada birisi bakarmi?
Tabiki bakarım ama karşılıklı :))
Neyse ben size bakarim da bugun cok yorgunum yarin bana özelden hatirlatsaniz ben size baksam olurmu ?Ay ben bakamiyorum
Neyse ben size bakarim da bugun cok yorgunum yarin bana özelden hatirlatsaniz ben size baksam olurmu ?
Neyse ben size bakarim da bugun cok yorgunum yarin bana özelden hatirlatsaniz ben size baksam olurmu ?